Как да се определи Maytag Neptune Washer Осъществяване ревящ звук по време на цикъла на центрофугиране

Maytag Neptune предно зареждане миене използва мотор за задвижване на барабана или барабана. Този компонент трябва да увеличи скоростта му значително при преход към цикъла на центрофугиране . Много фактори влияят на скоростта на центрофугиране , но дреха тегло и количеството на влагата, която се нуждае от екстракция до голяма степен да повлияят на този цикъл . Преди да се опитате да се определи това, което изглежда да бъде проблем , тъй като на излишните шумове, рев , можете да направите някои първоначални отстраняване на проблеми , за да се определи дали звуци цикъла на центрофугиране са нормални счита от производителя . Инструкции

1

Започнете натоварване на пране , използвайки своите редовни и предпочитани настройки. Това ви позволява да се надяваме да пресъздаде сценария на " бучене " в цикъла на центрофугиране и след това да се постави диагноза . Монитор осветените индикатори на контролния панел, както шайбата аванси на цикъла на центрофугиране . Това може да отнеме няколко минути.

2

Виж "текстилни изделия " раздел на контролния панел. Ако сте избрали " Cotton Sturdy " опция , шайбата Нептун ще се завърти в една от най-високите си скорости , потенциално излъчващи ревящ звук. Cotton Здрава е необходимо за много дебели платове и дрехи , като кърпи за баня и деним дънки . Може да се обмисли използването на по-ниски настройки на тъкани , когато е приложимо , като например фини тъкани или бръчка Free опциите , които използват нежни и намалени скорости на въртене .


3

Вижте "Опции" раздел на контролния панел. Ако сте избрали " По-бързо Spin " настройка в раздела Extract Max , тогава това може да бъде причина за звука на рев . Max Extract не е достъпно на всички модели , но ако имате тази възможност , опитайте да го използвате само за тежки одеяла и дебели хавлиени кърпи .

4

Слушайте за мотора постепенно да намали скоростта на центрофугиране , след като е достигнал максимална скорост . Това е шайбата се опитва автоматично да постигне най-добри резултати .

5

Изчакайте, докато шайбата Нептун се опитва автоматично да регулирате скоростта на центрофугиране за натоварване извън равновесие. По този начин , двигателят ще направи драстични промени в скоростта , от бързо да се забави , се опитва да преразпределя натоварването върху себе си. Ако шайбата изглежда все още е извън равновесие , можете ръчно да прекъсне цикъла чрез натискане на бутона " Старт /Пауза " бутон. Отвори вратата и разпространявате или премахнете някои дрехи. Затворете вратата и натиснете бутон " Start /Pause " отново . Цикълът ще се възобнови в около 30 секунди или по-малко .

Как да се замени на вратата на KitchenAid Superba Фурна Микровълнова

Вратата на микровълнова печка е доста често е най- борави част на уреда , и следователно по-податливи на повреди. Дали чашата е напукан или ключалката е счупена , можете да замените вратата на Kitchen

Περισσότερα >
Как мога да тапициране на Windsor Hoopback Side председател

? Windsor hoopback странични столове са известни с тяхната елегантна простота на дизайна , от техните превърнали краката на заоблени контури на дървени техните летва гръб . Докато седалищата на тези с

Περισσότερα >