Как да се промени една Сушилня Whip

За разлика от други уреди в дома си , трябва да промените камшика върху сушилнята дрехи, за да съвпада с контакта в стената . В края на 1990 г. , националните кодове за изграждане променени, за да се гарантира, че сушилня обекти са инсталирани с основание . В зависимост от строителя и възрастта на дома , от изхода на сушилнята инсталиран в пералното помещение е било съвместимо изход четири -направление или три щифта камшик. Нещата ще трябва
отвертка
Three -направление или четири -направление сешоар камшик MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Погледнете на гърба на сушилнята , за да намерите терминал панел блокира достъпа . Оригиналният сушилня кабел ще влезе в гърба на сушилнята до панела. Развийте винтовете на панела и отстранете панела от сушилнята.

2

Разхлабете трите винта на клемореда държи оригиналната камшика към сушилнята. Ако изваждате четири -направление камшик един , трябва да се разхлабят зелен цвят на заземителни винта по ръба на отвора на клемореда .


3

Издърпайте конектори телени оригиналния сешоар Уип изпод винтовете на клемореда и зеления цвят на винт .

4

Разхлабете двата винта на съединителя за преса , притежаващи оригинален камшика към тялото сешоар . Камшикът конци чрез конектора на гърба на сушилнята. Издърпайте оригинален сушилня камшика от сушилнята.

5

темата или нов три -направление или четири -направление сешоар камшик чрез конектора за преса . Прикрепете бяло , или център проводник , по новия камшик до центъра винта на клемореда .

6

Свържете червения проводник от камшика на винта в дясно на ляво от бялата жица . Свържете черния проводник от камшика към останалата винта на клемореда . Свържете зеления проводник от сушилня камшика към зеления цвят на винта за заземяване на корпуса на сушилнята , ако инсталирате четири -направление сешоар камшик а.

7

Затегнете винтовете, за да задържи новата камшика до клемореда . Поставете обратно капака на клемния блок върху задната страна на сушилнята. Затегнете двата винта на съединителя за преса за да фиксирате новия камшика към сушилнята.

Как да отстранявате System Hot Air С запушена Кондензацията Line

A запушена кондензация линия може да има сериозни последици за гладкото функциониране на вашата система за регулиране на топлината. Тази тръба е необходимо да се даде възможност на течности , за да се

Περισσότερα >
Как да си направим Ергономичен люлеещ се стол

? Билд ергономичен люлеещ се стол за комфортен седалка, която ще подкрепи деликатен лумбална област обратно ви. По същия начин , че пролетта като контрапункт на спада на тегло, облегалката на стола тр

Περισσότερα >