Как да поправите на Dampening каишка в GE Профил Washer

Ако забележите GE профил шайба като по-голяма честота на небалансирани товари, може би е време да поправите омекотяване презрамки. Тези четири staps осигурят ваната на устройството за миене на кабинета вътре , което помага да се поддържа машината в баланс. Тъй като тези забавящото ремъци не са скъпи , най-лесният начин да ги поправи е чрез замяна . Нещата ще трябва
Hex отвертки /гаечен ключ и определени
шпакла
Dampening презрамки на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключване на захранване за GE Профил шайба , като го извадите от стената.

2

Движете уреда далеч от стената или други предмети, така че да можете да работите зад контролния панел.


3

Развийте винтовете, които държат контролния панел на мястото си върху задната част на машината .

4

Повдигнете контролния панел на разстояние капака на машината. Някои модели на GE Профил шайби могат да имат контролен панел, който повдига нагоре и назад , докато в други , контролният панел slimply ще плъзнете на място. Опитайте се да не дръпнете контролния панел твърде бързо, докато той се движи, тъй като това може да изключите някои от жиците .

5

Поставете шпакла между капака и на предния панел на устройството . Внимателно натиснете назад по ножа замазка да любопитствам предния панел изключите машината .

6

Използвайте шестнадесетичен главата гаечен ключ или гаечен ключ , за да разхлабите скобите на предния панел на кутията държи на върха на мястото си.

7

Внимателно плъзнете капачето на GE Профил шайбата .

8

Разхлабете гайката на страната на негативното каишката до ваната. Slip каишката от държателя . Натиснете ваната на една страна с ръцете си , ако е необходимо , за да достигне гайката от другата страна на негативното каишката до кабинета. Издърпайте ремъка от държателя .

9

Slip края на нова каишка над притежателя на страната в близост до кабинета. Закрепете с винт . Фиш на другия край на лентата върху държача на ваната . Закрепете с друг винт.

10

Повторете процедурата за ремонт и за другите забавящото ремъците в GE Профил шайбата .

11

Замяна на върха на шайбата и закрепете с скоби . Натиснете предната част на машината обратно на мястото си . Замяна на контролния панел и закрепете с винтове.

12

Включете GE профил Назад в контакта .

Каква е разликата между Бутан Vs. Пропан Patio Gas

? Пропан и бутан , са природни газове, които обикновено се използват като източници на гориво за вътрешен двор барбекю решетки и походни печки. По-голямата част от компаниите , произвеждащи горива за

Περισσότερα >
Как да спечелим еленов рог Lights

еленов рог светлини могат да добавят открит , кабинков като усещане на всеки дом . Ако това е вид на декор , който бихте искали в дома си , помислете за създаване на своя собствена рог полилей . Ако м

Περισσότερα >