Как да инсталирате газ Сушилня Ignitor

The Ignitor в сушилня газ светва газа в пламъка , който стопля устройството да изсъхне дрехи . С течение на времето може да се повреди, Ignitor ; но тъй като това е относително евтин част , това е евтин оправя. Въпреки че процесът може да варира , в зависимост от вида на сушилня и Ignitor , повечето собственици на жилища могат да инсталират нов Ignitor себе си с много малко неприятности. Нещата ще трябва
отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете сушилнята газ от източника на захранване от някоя да го изключите или изключване на захранването в кутията на прекъсвача . Изключете газовия вентил на сушилнята.

2

Отворете панела за достъп на сушилнята. Това място може да варира , но това е обикновено в предната част на устройството . Изключете събрание на горелката , както от клапана газ и сушилнята чрез премахване на винта, които държат на всеки един на място.


3

Изключете двата проводника , които придържат Ignitor към възела на горелката , като леко замря на конекторите . Отстранете винта, който държи Ignitor в място , извадете Ignitor и го оставете настрана.

4

Screw новата Ignitor в място в сглобяването на горелката . Свържете двата проводника между събрание на горелката и новата Ignitor .

5

подмените модула на горелка в сушилнята и затегнете винтовете обратно на мястото си , включително и тези, които го свързват с газовия вентил и сушилня . Затворете панела за достъп и свързване на газ и захранването към устройството .

Как да инсталирате външен Микровълнова Vent

Микровълнова готвене произвежда топлина, влага и миризми , които трябва да бъдат изхвърлени в атмосферата от кухнята . Ако се остави невентилирани , топлина и влага от микровълновата може да повреди о

Περισσότερα >
Fabric Спецификации на Тапицерия Vinyl

Щандът ви седна на миналата седмица в този ресторант за бързо хранене е най-вероятно , покрити с тапицерия винил . Тапицерия винил има много приложения в ресторанти , лодки, къщи и повече ; това е чес

Περισσότερα >