Как да се диагностицира Перална машина Лагери

Когато вашата перална машина се пълни с вода , но коритото не се движи , тя може да бъде знак, че лагерите си уреда са се провалили. Други признаци , че лагерите са отишли ​​лошите не са толкова очевидни. Като провал пред натоварване и най- натоварване шайби има някои признаци общо, докато други признаци са характерни за типа на модела. Някои звуци в определени моменти по време на циклите на измиване , заедно с поведението на шайбата , когато тя работи ръчно, е един прост начин за диагностициране на перални машини , носещи въпроси. Инструкции
General Bearing Неспазването Отстраняване

1

Стартирайте предно натоварване или натоварване отгоре- пералнята през най-дългия цикъл на пране с пълно натоварване на дрехи.

2 <стр.> Слушайте за писклив пищи или квичене , или силен тътен , по време на цикъла на центрофугиране . Този шум е индикация, че лагерът започват да се провалят.


3

Внимавайте за машината да влезе в цикъла на центрофугиране . Ако ваната не успее да се върти по време на цикъла на завъртане , или се върти , но не е трудно достатъчно, за да се отстрани водата от дрехите си , за спин лагерите са иззети и се нуждаят от подмяна.


Top- Load миене Bearing Неспазването

4

Изключете пералната машина от контакта на стената . Извадете шайбата от стената достатъчно далеч, за да го избие удара срещу стената, за да получат достъп до дъното на шайбата и коланите .

5

Lean пералнята назад към стената. Били асистент държи шайбата , за да го предпази от падане . Издърпайте предната помпа колан разстояние шайбата на помпата и двигателя шайбата като завъртите колан, за да получите достъп до задвижващия ремък . Завъртете задвижващия ремък , както го дръпнете от ролките моторни и бъркалката .

6

Спуснете пералнята на пода. Отворете капака на устройството за миене и да се опита да се върти на коритото на ръка. Ако тътен шум се случи, когато се върти ваната , барабанните лагерите са се провалили.


Front- Load миене Bearing Неспазването

7

Изключете предно натоварване шайбата от контакта на стената .

8

Отворете шайбата и вземете долната устна на коритото . Опит да се вдигне или рок ваната нагоре и надолу или напред и назад . Ако барабаните се движи , задния лагер е неуспешен и трябва да се смени .

9

Завъртете барабана с ръка. Ако това доведе до силен стържещ звук , задния лагер се нуждае от подмяна .

Как да замени Ignitor в Печки Jenn Air Gas

Jenn Air газови печки се произвеждат в широка гама от модели , всеки от които с различен набор от функции. Всяка газова печка Jenn Air е оборудван с Ignitor , който произвежда пламък от доставките на

Περισσότερα >
Бартли Гел лакове Инструкции

Бартли Гел лак е продукт, произведен от Bartley Класически Productions , компания, която произвежда широка доставка на довършителни продукти за антични мебели и музей мебел Реставрация комплекти . При

Περισσότερα >