Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Хладилници >> Content

Как да Отстраняване на течове на вода във фризера

вода, изтичаща проблеми в рамките на фризер може да се различават в причина между различните модели, но тъй като фризери имат сходни компоненти , някои проблеми, е по-вероятно , отколкото други. Теч често се случва, защото на счупена част или неправилна инсталация на част . Отстраняване на проблеми , където водата идва от често е най- надежден първа стъпка при определяне на местоположението на теч . Инструкции

1

премахнете коритото . Уверете се , че е правилно инсталиран. Тиганът трябва да седне ниво на негово място . Ако това е не на място или има дупка в нея , водата може да прелее тигана. Поставете тигана , ако е повреден .

2

Виж местоположението на натрупване на водата. Ако водата е около дренажната тръба , може да се посочи запушена изтичане размразяване . Някои хладилници изискват услугите на квалифициран техник, за да се отпуши канала. Ако канала е достъпен , понякога попълване на капкомера крушка с гореща вода и 1 чаена лъжичка сода за хляб и промиване на канала с разтвора може да го изчистите.


3

Огледайте линията на мед вода водеща на вода клапан . Ако е хлабав или повредени , вода може да изтече от него. Затегнете свободна линия и замени линия, ако тя е повредена. Свържете се с квалифициран водопроводчик да замени линия, ако не сте в състояние .

4

Проверете тръбите тече от водната клапа за производителя на лед. Ако е хлабав или повредени , вода може да изтече от него. Ако тръбата е хлабав , изключете вода вентила и затегнете клапана монтаж . Ако тръбата е повредена , сменете го или се свържете с квалифициран водопроводчик за инсталирането на нова линия.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/refrigerators/1019055535.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.