Как да се замени компресора в Кенмор 59658692890

Ако вашият Кенмор 59658692890 хладилник вече не е на охлаждане, или да го кара силен шум по време на работа , може да се изпитва проблеми с компресора. Компресорът е на газообразни хладилен агент циркулира вътре в системата и да го компресира надолу в течност. Страната , съдържащ течността се нарича завишена , а входящо газообразен страна е етикетиран занижени . Смяна на компресора в този Кенмор единица не е трудно, но някои водопроводни умения са необходими, за да се гарантира , че ниските и високите странични линии са затворени правилно . Нещата ще трябва
Socket гаечен ключ
комплект вложки
Нови компресор
втулки ( ако е необходимо)
Hacksaw
Шкурка
съюз съвместно
Flux
Solder <Бразилски> ключ водопроводчик MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на хладилника Кенмор на главния прекъсвач . Извадете всички хранителни продукти от вътрешността на хладилник и фризер шкафовете и да ги съхранява на друго място по време на процедурата .

2

Имате помощник да ви помогне да се премести на Кенмор вън от всякакви препятствия , така че да може да работи зад уреда. Изключете Кенмор от контакта .


3

Потърсете цветните жици , водещи до електрическия контакт на компресора . Електрическия контакт включва реле и кондензатор събрание. Хванете реле тялото и издърпайте право назад. Не мърдам щепсела като го потеглям компресора , в противен случай може да повредите връзките .

4

Използвайте ножовка за рязане на високи и ниски медни налягане линии , водещи към компресора. <Бразилски>
5

Разхлабете болтовете държи компресора вътре в тялото хладилник с гаечен ключ .

6

Разхлабете винта провеждане на черен заземителен проводник , който води от компресора на хладилника шасито . Може да се наложи да дръпнете компресор част от пътя навън от шасито , преди да можете да видите жицата .

7

Извадете гумените уплътнителните пръстени от стария компресора. Проверка за износване и ги заменят , ако е необходимо.

8

Свържете новата компресора да жицата заземяване.

9

Задайте нов компресор вътре в шасито , така че дупки в основата на компресора и уплътнителните пръстени се редят на опашка с болт дупки в хладилник шасито. Поставете болтовете и ги затегнете .

10

Slip електрическия монтаж върху щепсела от страната на компресора.

11

Sand надолу всякакви груби контури на ниско страничната линия . Нанесете поток към двата края на линия на срязване . Slip съюз съвместно над единия край на линия на срязване и натиснете безплатно страна на линията в ставата съюз. Нанесете спойка на ставата съюз чрез загряване с горелка един водопроводчик . Повторете процеса за високо страничната линия .

Как да Обезмирисяване & Дезинфекцирайте мивка Incinerator

A мивка инсинератор , известен също като на боклук , се състои от ножове , които разграждат големи парчета храна, така кухненската мивка не се запушва . С течение на времето , натрупването на стари хр

Περισσότερα >
DIY Огледален шкафче

Огледален нощни шкафчета и скринове са на разположение от няколко производители. Това мебели могат да бъдат цени високо и понася високи транспортни разходи. Хората, които обичат огледално мебели могат

Περισσότερα >