Как да отстранявате Boiler Crown EP129 Oil

Crown EP129 петролни котли използват масло вместо на природен газ или пропан , за да създадете топлина за нуждите от вода и домашно отопление. Котлите са направени от чугун за подобряване на задържане на топлината и имат стандартен горелка масло , както и топлообменник три - пас . Вратата на достъп горелка позволява на потребителите да влязат в пещта да се отстрани и почисти филтъра и да се запознаят горелка мотор и колело . Други усилия за отстраняване на неизправности и професионална помощ могат да бъдат необходими , за да запазите пещта работи добре . Нещата ще трябва
Чисти кърпи
Flashlight
Long телена четка дръжка
за миене на съдове в
Покажи повече инструкции

1

Проверете маслото Crown захранващ кабел, бойлер и включете кабела в електрическия контакт , ако котела не работи . Използвайте контакт с 120 - волтов електрически или повече. Проучване или замени прекъсвача или бушона , ако е необходимо . Завъртете първична енергия в положение " On" , ако котела е изключен.

2

Намерете ръководство масло клапан , свързан към котела и да се върти обратно на часовниковата стрелка , за да се отвори напълно , ако клапанът не е напълно отворена . Проверка на масления резервоар и се свържете с вашия доставчик на петрол за помощ, ако нивото на маслото в резервоара е ниско.


3

Преместете превключвателя за захранване на термостата на " Auto" или "Heat " и увеличете температурата, ако пещта не се нагрява като очаква, но има масло и власт. Котел масло може да отнеме от 10 до 15 минути, за да започне да се изпълнява.

4

Натиснете " Oil Primary Reset бутон " на Crown контрол котел Потребителски панел , ако пещта е блокирано поради прегряване . Повторете до три пъти, за да се възстанови захранването на котела. Изключете котела след три опита и се свържете с Crown котел или друг професионален сервиз за съдействие.

5

прекъснете захранването на котела и позволява на устройството да се охлади , преди да отворите вратата за достъп горелка ако горелката е велосипед бързо или заключване навън. Намерете пламък сензора на горелката до горелката. Почистете сензора за пламъка на горелката с чиста, суха кърпа и посочи клетката в пламъка.

6

Изключете захранването на котела и позволява на устройството да се охлади напълно. Очистете масло дюзата на горелката с чиста кърпа , ако пламъка на горелката е ниска или е велосипед в кратки цикли. Погледнете в дюзата за излишък износване или повреда и се свържете с Crown котел за подмяна, ако е необходимо.

7

прекъснете захранването на бройлери , оставете устройството да се охлади и след това се отвори пристанищата на горната предна част на НАФТА , ако пещта не работи правилно или работи постоянно . Погледнете вътре с фенерче в топлообменника , ако е необходимо с дълга телена четка - дръжка.

8

Дръжте всички амортисьори и регистри по топлопреносната система на отворени и ясни ако термостат е настроен на топло достатъчно температура и има масло и енергия, но пещта не изглежда да се загрява , както се очаква . Изключете захранването и го оставете да се охлади котела . Извадете въздушния филтър от панела за достъп на вентилатора . Почистете въздушния филтър със сапунена вода , изплакнете и подсушете . Сменете филтъра вътре в пещта. Погледнете вентилатор колело до вентилатора двигателя за възможни запушвания или обструкция и отстранете остатъците , ако е необходимо .

9

Увеличете лимит фен контрол диференциал на контролния панел, чрез поставяне на вентилатора "Off" точка при 30 градуса по Целзий под зададената вентилатора "на " настройка.

A тропане Noise От Water Pipe Upstairs Когато шайбата работи

Когато миялни и перални машини изключват внезапно , в капан въздух в тръбите може да предизвика пращенето и подутини във вашите водопроводни тръби . Това се нарича хидравличен удар . Можете да разреш

Περισσότερα >
Как да спечелим една Silver Inlay

Добавяне на сребро инкрустация на дървени парчета в дома си, като мебели или тръби , е уникален начин да им даде добавена обжалване. Процесът да се направи сребро инкрустация е ясна и проста, но овлад

Περισσότερα >