В Топ 10 Уредите за изсмукване

Влажни , плесенясали стаи в дома ви са повече от неприятни, те създават идеална атмосфера за мухъл и плесен , която може да доведе до здравословни проблеми и повреди на вашия дом . A изсушител да премахнете излишната влага от въздуха , създавайки по-комфортна среда . При пазаруване за изсушител , че е важно да се разбере как функционират тези единици. Повечето изсушители са оценени с капацитет отстраняване пинти на ден , с по-голям капацитет , обозначаващ пинта по-голяма единица , и предлагат или кофа за събиране или метод за автоматично премахване, която позволява на устройството да се отцеди за мивка или на открито пространство. Sunpentown ( SPT ) SD- 65E

" Good градина " Потребители на Amazon и потребители Home Depot всички са съгласни, че Sunpentown ( SPT ) SD- 65E е отличен изсушител . Този 65 - пинта единична мощност средно 4.5 звезди на Amazon , така и Home Depot , и " Good градина " той дава висока оценка за нейното бавно запълваща времето , опростено управление и лесни за почистване на въздушния филтър .


Frigidaire FAD704TDP

" Good градина " беснее , че Frigidaire FAD704TDP надвишава номиналния си капацитет от 70 литра в техните тестове. An Energy Star съвместим с единица , на Frigidaire FAD704TDP може да работи непрекъснато, когато се създаде с подходящ дренаж линия и разполага с електронно управление, кофа за събиране и миещ се филтър , който премахва въздуха частици.


<Бразилски> Данби DDR5009REE

The Данби DDR5009REE се рекламира на Amazon като " Consumer Reports " Препоръчва устройство и е любимо на Amazon , така и за потребителите Home Depot . Това устройство е Energy Star- съвместим, разполага с 50 - пинта капацитет и се препоръчва за помещения с обем до 3000 квадратни метра. The Данби DDR5009REE включва и LED дисплей и дистанционно управление.


Delonghi DD50P

The Delonghi DD50P е оценен високо от Home Depot и Amazon купувачите , както и от " Добър градина . " Устройството е Energy Star- съвместима, има 50 - пинта капацитет , позволява на потребителите гъвкавостта на изпразване на уреда чрез кофа , източване линия или помпа и разполага с таймер, който го прави настройка, за да тече през нощта или докато сте далеч от дома е възможно.


Данби DDR7009REE

The DDR7009REE е друг популярен модел от Данби , спечелил добри отзиви от " Good градина " плюс Home Depot и Amazon читатели. Това устройство разполага с 70 - пинта капацитет и автоматичните настройки за влажност , е Energy Star съвместим и предлага електронно управление и дистанционно управление.


LG LD650EAL

Ако " Re търсите изсушител , който изглежда толкова добре, колкото в тази дейност, LD650EAL LG доставя, с това е лъскав черен корпус , атрактивни електронни управления и изчистен дизайн . " Добър градина " и Home Depot потребители както оцените този 65 - пинта, Energy Star- съвместим единица силно .


Soleus DP1 - 30-03

За по-малки пространства , на Soleus DP1 - капацитет 30 - пинта 30-03 е една чудесна възможност . Високо оценени и от двете потребителите Amazon и Home Depot , този по-малък изсушител разполага настройка непрекъснато тичам режим, когато уредила с необходимата система за отводняване и ще работи при температури най-ниската 41 градуса.


Sunpentown ( SPT ) SD- 65E

Друг популярен модел от Sunpentown ( SPT ) , на SD- 65E е любимо с двете Home Depot и потребители на Amazon . The SD- 65E е 65 - пинта единична мощност , която предлага на потребителите избор между непрекъснатото изсушаване или създаване на звено към определена влажност. Нейната тиха работа също е плюс за потребителите.


WINIX DHD501

A модел 4.5 звезда на Amazon , така и Home Depot , на WINIX DHD501 е 50 - пинта капацитет единица, която предлага на потребителите три варианта за изпразване : автоматично с вградена помпа, водосточни гравитацията изпразване , или кофа за събиране и източване . A бързо свързване гравитацията маркуч за изпразване е включена.


Royal Sovereign BDH - 550 euro

Ако сте в пазара за изсушител , че наистина можете да включите и да забрави , на Royal Sovereign BDH - 550 може да бъде звеното , което търсите . A bucketless единица , на BDH - 550 автоматично се изпразва , изпомпване на вода до 10 вертикални метра , което му позволява да се оттича в мивката или през прозореца . Това е един от любимците на " Good градина " редактори , Amazon и Home Depot потребители.

Как да се замени един Frigidaire Фурна Element

Frigidaire фурни съдържат два елемента за печене, пържене и печене . Горният елемент активира когато контролът Frigidaire е настроен да пека , а долният елемент се използва за всички други видове готв

Περισσότερα >
Как да спечелим Twig Мебели

Как да спечелим Twig мебели . Twig мебели е лесно да се направи у дома чрез използване на прости инструменти . Върбовите клонки са популярен избор, защото те са лесно да се намери и дълготрайна . Тряб

Περισσότερα >