Как да инсталирате една стена влагостат

Стенни humidistats са сензорни устройства , които следят и измерват нивото на влага в жилището . Те често работят съвместно с други отоплителни и охладителни системи, като например климатици, овлажнители и изсушители на въздуха . Humidistats могат да сигнализират за тези системи , за да включите или изключите автоматично в зависимост от нивото на влажност в пространството . Инсталиране humidistats обикновено изисква основни инструменти и хардуер , както и указанията на производителя за правилна инсталация и безопасна експлоатация. Освен това , тези устройства са монтирани в стените , а не в замяна канали . Нещата ще трябва
бормашина
1 - инчови монтажни винтове
3/8-inch винтове или болтове тумблери
влагостат монтажни база
незапалим изолация на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Нека отворен влагостат седи отвън на своя пакет за 24 часа, така контролите на влажност могат да се приспособят към вътрешни нива. Повишаване на термостата докато вентилатора на системата се активира , след това спуснете термостата да тествате изключи функцията на сензора . Завъртете термостата на препоръчителната настройка след операцията за тестване.

2

Поставете влагостат върху гладка и чиста повърхност на вътрешна стена преди пробиването. Изберете област на стената , че не е изложен на слънчева светлина и топлина . Инсталирайте пластмасови или фолио пароизолации за допълнителна защита срещу влага и конденз.


3

Пробийте три - осмо - инчов отвор в областите на монтажната плоча на влагостат , че ще проведат винтове с едни и същи размер. Поставете монтажната плоча хоризонтално върху стената , приблизително 4 до 5 метра над пода . Марк и пробийте още три милиметра дупка в стената .

4

прекарват кабели от стената към влагостат терминала. Издърпайте около 6 инча на тел през дупката на стената . Пътеводител жицата през отвора, пробит в монтажната плоча на влагостат си . Stuff дупката в стената с изолационен материал , за да се минимизира проекти по време на работа .

5

Прикрепете и закрепете монтажната пластина към стената с помощта на един - инчови винтове. Главите на винта трябва да е не повече от една пета от един инч над монтажната плоча .

6

Run стенни кабел към конектор с винтовете влагостат терминала . Тези винтове са обикновено на гърба на терминала.

7

Прикрепете влагостат покриващата плоча с помощта на три - осмо - инчови винтове . Натиснете никакви допълнителни кабели обратно в стената преди да се закрепи покривната плоча .

Как да се замени шоковете върху Load миене Frigidaire Front

Много прилича на автомобил , вашият Frigidaire предно натоварване миене е снабден с мотор. И както един автомобил има амортисьори за защита на устройството. Без абсорбатор функционален шок устройствот

Περισσότερα >
Как да се присъедините Две парчета от меламин

Вие сте готови рязане на меламинови плоскости за етажерка за книги , и бихте искали да се присъединят към дъските заедно , без да разкрива грозни винтове и крепежни елементи. Можете да се включите две

Περισσότερα >