Как да се промени чекмедже Belt

A чекмедже колан отнася до задвижващия ремък , който се върти на медиите в електронно устройство , като например DVD , CD, CD - ROM или друг диск плейър . Колан каучук чекмедже вписва под тава или чекмедже , за носители диска и може да се използва за изваждане на диска. Чекмедже колани обикновено се намират на по-стари електронни компоненти , като по-нова техника често се използва за директно задвижване на двигатели , които елиминират колани, които могат да се скъсат или счупят. Ако чекмедже пояс във вашето устройство е счупен , сменете я с подмяна от магазин за електроника или части За един от производителя . Нещата ще трябва
Комплект отвертки
клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Извадете чекмеджето медии върху компонента . Натиснете двете зъбчета в предния край на чекмеджето да се освободи и повдигнете вложката преди прибиране чекмедже медии.

2

Изключете устройството от контакта и да го включите с главата надолу .


3

Използвайте отвертка за премахване на винтовете , държащи кабинета към рамката на компонента. Винтовете могат да бъдат от двете страни на корпуса , както и дъното . в зависимост от вида на компонент . Плъзнете изключване на корпуса или капака .

4

Изключете панделка кабел на DVD или CD диск е от контакта вътре в компонента.

5

Извадете винтовете държи дънната плоча на DVD или CD диск, както и монтажните винтове , притежаващи устройството в позиция вътре в компонента. Извадете устройството и поставете върху равна повърхност.

6

Повдигнете долната плоча , за да изложи на чекмеджето и нарезно колело държи колана. Опънете пояс внимателно, за да го премахнете от волана. Ако коланът е счупен, просто го издърпайте .

7

Slip новата лента в позиция и да я побере равномерно в нарезно колело под чекмеджето. Сменете дънната плоча и се прикрепва с винтове.

8

Поставете устройството в компонента и го закрепете с винтове. Опънете колана леко над колелото на вала на двигателя вътре в компонента. Издърпайте колана да се тества , че тя се върти гладко.

9

Включете панделка кабел към гнездото си .

10

Сменете компонент шкаф или покрийте с винтовете и търна то на правилната страна .

11

Включете захранващия кабел и извадете чекмеджето медии.

12

Snap вложката на мястото на предния ръб на чекмеджето и в близост чекмеджето.

Как да Отстраняване на Кенмор 790 Комбинирана микровълнова фурна

The Sears Кенмор 790 Комбинирана микровълнова фурна работи в комбинация с фурна стена , и предоставя функции като ключалки на врати за безопасност , грамофон , вътрешно осветление и променливи пъти и

Περισσότερα >
Как да спечелим Мебели апликация прес

Понякога един малък детайл може да направи всичко различно . В ретро мебели, издълбани детайли са най-привлекателни за колекционери и любители на изработка. Но понякога по-старо парче на мебели липсва

Περισσότερα >