Как да инсталирате електрически котлон

Печки върхове, наричани също котлони , са алтернатива на стандартните диапазони и предоставят само компоненти на горелката без базисна фурна. Печки върховете идват в газ и електрически модели и просто капка в горната част на брояч. Инсталирането на електрически модел котлон е по-малко сложна, отколкото на газ модел , защото не са необходими тръбни връзки. Въпреки това, трябва да режете дупка в плота , която изисква използването на електрически триони . Нещата ще трябва
ролетка
очила Pencil
безопасност
бормашина
1/2-inch свредло
Jigsaw
1/4-inch малко зидария тренировка ( по желание) на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Отворете всички базови вратички в мястото, което искате да инсталирате на върха печка. Премахване на всички елементи от вътрешната страна на шкафа , за да осигури пространство за работа . Ако има чекмеджета горните шкафове , ги изважда , както добре.

2

Прочетете инструкциите за печката отгоре , за да определи размера на дупката е необходимо в тезгяха и направи изложение на върха на тезгяха с помощта на ролетка и молив. Наем 3

очила Don безопасност и поставете 1/2-inch бургия в свредел . Създаване на дупка във всеки ъгъл на контура , проникваща през целия път на тезгяха. Задайте тренировка настрана и го поставете острието на пъзел чрез една дупка. Изрежете по очертанията с помощта на прободен трион и след това извадете централната част на тезгяха и го изхвърлете .

4

Разопаковайте електрическа печка върха от опаковката и я поставете в отвора на гишето. Уверете се, че електрическите проводници капка в центъра на отвора и да не ни хванат под ръба на уреда.

5

коленичат и партньорски под дъното на печката отгоре . Поставете един от предоставените скоби в задната част на печката отгоре над предварително пробити отвора за винт . Поставете другия край на скобата над тезгяха и поставете двата винта, предвидени в двата края с помощта на бормашина . Ако вашият брояч върха е камък , предварително пробийте дупка брояч с 1/4-inch малко зидария тренировка.

6

инсталирате допълнителни скоби във всеки ъгъл на печката отгоре , или както е определено от инструкциите на производителя.

7

Намерете електрически кабел на котлон е вътре в шкафа и го включете в близкия електрически контакт .

8

Излез от кабинета и се съберат на върха на печка , ако е приложимо , като се използват инструкциите на производителя . Събрание обикновено включва определяне на горелки и горелки решетки на съответните им места . Включете едно от копчетата на електрическа печка отгоре, за да се гарантира, че горелките хайде и функция по предназначение . Сменете чекмеджетата и затворете вратите на кабинета .