My Heat Pump не ще изтребя

Съвременните термопомпи са предназначени за нагряване и охлаждане на дома , в отговор на зададените температури. Ако вашата термопомпа продължава да взриви въздуха непрекъснато , независимо от температурата , той - или термостата го контролира - не функционира правилно . Трябва да включите термопомпата изключва възможно най-скоро . Ако тя продължава да работи, макар и да е неизправност , уредът може да се повреди . Инструкции

1

Намалете термостата . Тя може да се настрои да се запази стаята по-топла от термопомпата може да се справи без течаща непрекъснато . След като термостата се обърна до стайна температура, термопомпата трябва да спре да духа на топлината след няколко минути . Ако термопомпата все още няма да изключите , преминете към следващата стъпка .

2

Включете горелката изключване на термостата според инструкциите на Вашия частта. Ако термопомпата спира духа горещ въздух, горелка термопомпата е изключен. Това е знак , че вашата термопомпа може да има лош контрол на температурата превключвател. Ако целият агрегат се изключва , проблемът вероятно е бил неизправен термостат . Ако няма промяна в термопомпата за пет минути , преминете към следващата стъпка .


3

Изключете ръчно термопомпата изключване чрез главния прекъсвач върху тялото на термопомпата или изключете прекъсвача на веригата , която контролира захранването на термопомпата.

4

Switch газ спирателен кран на термопомпата към "изключено" състояние да отреже доставките на природен газ на термопомпата . Горелката не трябва да изгори веднъж мощност до вентилатора на термопомпата се нарязва .

5

Обадете се със сервизен техник, за да се диагностицира проблема. Всеки брой на проблеми може да се причинява вашата термопомпа да се провали в произволен брой точки. Нарушаването на целостта на машината себе си е опасно и може да анулира гаранцията на термопомпа .

Как да се определи Control Lock на Whirlpool миене

грешка с основен предмет на контрол борда си Whirlpool миене влияе върху характеристиките на уреда и може да доведе до неочаквано поведение , включително настройка за контрол остана заключване. A изто

Περισσότερα >
Нови Yankee Работилница Tools

Майстор дърводелец Norm Аврам е домакин на изключително успешния PBS сериала The New Yankee Работилница. Всяка седмица , Аврам занаяти ръчно изработени мебели и аксесоари в 936 квадратен фут работил

Περισσότερα >