Амана SSE 110 Отстраняване на неизправности

The Амана ССИ е пещ газ, който може да бъде инсталиран в дома. Подобно на други пещи , функциите на Амана SSE чрез система от вътрешни компоненти, като пилотен светлината , топлината сензора и горелките на . Ако възникне проблем с един от тези компоненти , тогава целият блок може да бъде в риск . Има бързи начини за отстраняването на вашите Амана пещ така че можете да разберете какво точно е проблемът . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Steel вълна на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Намерете полето за прекъсвач в дома си и да го отворите . Намерете прекъсвача , който се свързва към веригата пещ и го обърнете към "изключено" позиция. Флип прекъсвача отново. Ако веригата се спъна , това задействане на прекъсвача може да се работи на вашия пещ отново. Ако това не е проблем , оставете прекъсвача и продължете към следващата стъпка .

2

Плъзнете долния отделение на пещта и Вие ще имате достъп до въздушния филтър. Плъзнете въздушния филтър от устройството и да го инспектира . Ако мръсотия е спечена към точката, от която не можем да видим през филтъра , че е време да замени филтъра. Подобно на въздушен филтър за автомобил, тези компоненти не са скъпи . Ако проблемът не е с въздушния филтър , преминете към следващата стъпка .


3

Плъзнете горния панел на разстояние от пещта и да инспектира на сигналната лампа . Пилотен пламък трябва да е жълт . Можете да регулирате силата на пилотен пламък чрез завъртане на единния винт на пилотния събрание наляво или надясно. Включете го право да увеличи пламъка и го завъртете наляво, за да намалите пламъка. Увеличаването ще се обърне на пламъка по- жълт и намаляване ще се превърне по- синьо. Ако няма пламък , пилотът може да е дефектна и ще трябва да бъдат премахнати и заменени от професионалист.

4

Проверете сензора за топлина. Това е метален прът до сигналната лампа . Нейната функция е да открие пилотния пламък . Ако тя не може да открие огън , тя се изключва газовите вентили и вашата пещ няма да започне . Сензорът е мръсна е често срещана причина за това да не функционира правилно. Почистете мръсотията и саждите със стоманена вълна.

5

Огледайте детонатора . Това е вилкообразен компонент метал до пилотния събрание. Ако металната част на детонатора е напукан или повреден, той не може да се нагрее , и тя няма да запали горелките на пещта . Ако детонатора е повреден, има професионален да го замени .

Как да се запечата с A /C Case

Ако сте имали една торба пълна с диаманти и чантата имаше дупка в нея , вие бързо ще изтегли всички паднали диаманти и ремонт на чантата , така че да не се губи повече. Студеният въздух не може да бъд

Περισσότερα >
Как да спечелим една Chess Таблица

Шах маси са популярни функции в домовете и градините на шахматни ентусиасти. Те могат също така да отпускат заеми богата естетичен дизайн на една стая. Докато някои шахматни маси разполагат с инкруста

Περισσότερα >