Инсталиране на KitchenAid Двойна стена фурни

Принципите на инсталиране на двойна фурна, като KitchenAid двойна фурна, в стената силует кухня са сходни с инсталирането на един-единствен фурна в силует . Това е така, защото там е една газова и електрическа линия за двете пещи. Това се каза , идеята за работа с такъв голям уред може да бъде смущаваща . Въпреки това , можете да инсталирате една от себе си единици в рамките на няколко минути . Нещата ще трябва
Ролетка
Saw
Бесният
Филипс отвертка или при учение в
Покажи повече инструкции

1

Намерете прекъсвач панел във вашата дома и флип прекъсвача , който контролира фурна веригата на "Off" позиция. Изключете линията на кухнята газ чрез затваряне на клапата на положение "изключено " позиция.

2

Измерете отвора в изреза на стена, където възнамерявате да инсталирате фурната да се гарантира откриването съвпада с ширината на фурната. Ако това не стане, можете да изрежете отвора за размер с трион , като пъзел .


3

Повдигнете фурната и го поставете в силует . Не го плъзнете в още като ти все още ще трябва да имат достъп до задната част на фурната. Били ли друг човек държи фурната нагоре в предната част.

4

Поставете газ линия в порта в задната част на фурната. Използвай гаечния ключ , за да затегнете конектора на газовата линия .

5

Включете кабелите на електрическата стена в терминалите в задната част на фурната съгласно схемата за вашия конкретен модел KitchenAid .

6

Плъзнете фурната в изреза .

7

Отворете вратите на пещите и прикрепете включени монтажни скоби за ъглите на външния ръб на фурната.
<Бразилски> 8

Закрепете скобите за монтиране на фурната и от вътрешната страна на изреза с включени винтове.

Тананикайки Шумове в GE Potscrubber съдомиялни

Съдомиялната GE Potscrubber вече не е произведен от General Electric, което може да направи обслужването на уреда по-трудно , отколкото някои активни модели уреди . Докато много сервизни техници са в

Περισσότερα >
Как да спечелим една Wood Stool

При изграждането на дървена табуретка , можете да изберете вида на дървесината , която искате да използвате и размера на изпражненията . Като цяло, седалка табуретка трябва да имат обиколка на най-мал

Περισσότερα >