Как да се замени един електрод в Frigidaire фурната

Frigidaire газови печки са достъпни като вградени в модели или като част от свободно стоящи диапазони. Пещите са две горелки , един върху използва за печене храна и един в долната част на пещта се използва за всички други готвене . И двете горелки имат електрод , който използва искри да запали газа , отделян от горелката. Ако някой от двата електрода не успее , горелката , на която той е инсталиран няма да светне . За ремонт на фурната , сменете електрода. Нещата ще трябва
Flat - отвертка
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на диапазона в услуга панел на Вашия дом . <Бразилски>
2

Отворете вратата на фурната , и флип брави панти надолу. Пневматичните пантите са разположени на всяка врата панта , и когато са заключени , те са изравнени срещу рамката на вратата . Ако е необходимо , използвайте плоска отвертка да любопитствам ключалките пантите надолу , отключване на вратата .


3

Затворете вратата на " скарвам спирка " позиция , и повдигнете вратата нагоре и извън обхвата . Задайте вратата настрана.

4

Махни стелажите фурна от вътрешността на фурната.

5

Премахнете долния панел на диапазон, ако сте замени пекат детонатора . Панелът е заключен с помощта на два палеца винтове на гърба на панела, и го издига направо . Ако сте замяна на скарвам горелката , пропуснете тази стъпка.

6

Извадете възела на горелка щит чрез премахване на винта обезопасяването на позиция. На някои модели Frigidaire , пека на горелката е приложен към щита на горелката и се отстранява с монтажа .

7

Отстранете винтовете за закрепване на детонатора , за да отстрани на горелката или на фурна рамката. Издърпайте детонатора далеч от задната стена , и изключете конектора тел . Извадете и изхвърлете детонатора .

8

Свържете тел конектора на новия детонатора да хамути тел диапазона , а баста жицата зад задната стена на диапазона. Закрепете нов детонатора към страната на горелката или на фурна рамката чрез винтовете , които са били отстранени.

9

Инсталирайте обратно модула на горелката щит , чрез винтовете , които са били премахнати, за да си я осигурят на мястото си.

10

Сменете долния панел на фурната , ако е приложимо за вашия ремонт .

11

Преинсталиране рафтовете на фурната .

12

Преинсталиране вратата на фурната , и флип до ключалките на пантите , за да заключите вратата към рамката на вратата .

Отстраняване на един Dacor ID30 съдомиялни

Съдомиялната Dacor ID30 е вграден в модел, който предлага много от обичайните функции , като например филтърна система , автоматичен дозатор препарат , почвени и температурни сензори и електронен конт

Περισσότερα >
Как да направим Bird Cage Light

Lights и лампи са от решаващо значение аксесоари във всеки дом . A светлина трябва да е не само функционален , но и естетичен . Много купешки светлини чувстват стерилен и , въпреки че те отделят светл

Περισσότερα >