Как да направите своя собствена Плот Trim Kit

Създаване на ваша собствена плот тапицерия комплект може да се инсталира използва котлони по-малко скъпо , особено ако има разлика в размера между вашия плот и новия - да - ти уреда. След като приключите с вземане на комплекта за тапицерия, боя в цвят, който съвпада с декор вашата кухня , така ви плот има по- персонализиран вид. За да направите своя собствена тапицерия комплект , вие ще трябва да притежават основни металообработващи и заваръчни умения като тапицерия е направена от метал. Нещата ще трябва
Tape мярка
перманентен маркер
неръждаема стоманена ламарина
кожени работни ръкавици
ръчна ножица
Flathead отвертка
Hammer
ъглошлайф <Бразилски> Предпазни очила
листов метал сгъваем инструмент или заключване менгеме хватка за ламарина
горелка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Измерва се площта на отвор в плота , където плот ще почива . Обръщайте особено внимание на тези измервания и се добавят 1.25 инча за всички страни. След това се измерва и да вземат предвид на дълбочината на плота .

2

Draw оригиналните размери на лист от неръждаема стоманена ламарина . След това направи още един правоъгълник, който е 1.25 инча широк от всички страни. Равенство трета правоъгълник в рамките на първата една сте начертали . Разликата между двете най-дълбоките правоъгълници трябва да бъде кат на плота на всички страни . Например , ако дълбочината на плота е 1 инч и първата правоъгълника е 20 инча с тридесетинч , най-съкровената правоъгълника ще измерва 19 инча с 29 инча.


3

Нарежете лист метал , използвайки ръчна ножица , с линиите на най-големия правоъгълник като ръководство. Носете кожени ръкавици , пригодени за ръкоделие , така че не случайно отрязани ръцете си , докато работите.

4

Изрежете съкровената правоъгълна форма. Hammer края на плоска отвертка в средата на малък правоъгълник, за да удари няколко свързани стартерни дупки. Този процес ще да го прости , за да използвате надрязвания калай .

5

Изгладете отрязаните краища с помощта на ъглошлайф . Носете предпазни очила , така метални стружки не получават в очите ви . В допълнение към изглаждане на ръбовете , можете да използвате ъглошлайфа да се оправям някакви нередовни линии, които ви режат с надрязвания калай .

6

Използвайте ръчна ножица за рязане по права линия от най-съкровените кътчета на комплекта тапицерия в ъглите на средната правоъгълника сте начертали .

7

Използването на ламарина сгъване инструмент или сцепление заключване менгеме за листов метал , сгънете ламарината в най-съкровената правоъгълника на 90 - градусов ъгъл с линията, която привлече за средната правоъгълника като ръководство. Металът сгънете е в долната част на тапицерията кит, който следва да се побере в силует част на вашия плот .

8

Създаване на шев заедно отрязаните краища на метала , че просто се наведе с заварчик . Заваряване ъглите се порежете в Стъпка 6, ще даде комплект тапицерия по-хубав външен вид, се засили работата си и да се предотвратят случайни порязвания.

9

помощта на инструмент ламарина сгъване или сцепление заключване менгеме за листов метал, сгънете и кръг на най-отдалечените части на комплекта за тапицерия толкова сурови ръбове не са изложени. Сгънете на метала обратно от между 1/8 от инча до 1/4 от инча .

Висока Pitch Noise в Кенмор съдомиялни

Всички миялни машини, като например моделите Kenmore , почистване на съдове , като се използва комбинация от топлина , вода и въздух. По време на цикъла на измиване, на всички съдомиялни машини правят

Περισσότερα >
Как да тапициране с пискюли -Back председател

Тъфтинг обратно столове често са подложени на много абразия върху плата гънките на кичурите си на гърба на седалката . Не ти трябва да се откажеш от пискюли - назад стола , когато тя се износва . Тряб

Περισσότερα >