Как да модифицирате Electric Leaf Blower

Промяна на електрически листа вентилатор да разшири гамата си или да се създадат нови възможности да го използват е ограничен само от вашето въображение и няколко лесни за направата на пластмасови добавки за дюзата. Например , чисти листа от вашите улуци на бърз начин с разширение дюза на листа вентилатор . Краката ви да останат на земята , докато принудени въздуха взривовете листата далеч . Или , да направи компост чай без необходимостта твърде закупите аератор или безкрайно разбърква чая да не се превърне в анаеробни условия . Нещата ще трябва
PVC тръби с размери в диаметър, за да се поберат над вашата вентилатор дюза , приблизително 3 до 4 см в дължина
Тиксо
PVC оттегли свързване, за да се свърже тръбата над дюзата до 1 милион /2 - инчов диаметър на тръбата
Дължина на 1-1/2-inch-diameter PVC тръба за да стигне от височината на гърдите до канавката
1 - инчов разрез на едно 1/2-inch-diameter PVC тръба <Бразилски> 2 PVC прав ъгъл конектори
24 - инчов раздел на 4 - инчов диаметър PVC тръба
4 - инчов PVC край конектор, два всеки
Пробийте с 1/4-inch-diameter бита
<Бразилски> Показване на още Инструкции
Gutter Blower

1

Поставете PVC тръба през дюза си и да го бутат нагоре дюзата , доколкото той ще отиде . Тиксо на PVC тръбата към дюзата в горния край на тръбата , за да се избегне изплъзването и загубата на всеки принудени въздух през теч .

2

Натиснете десен ъгъл конектора до края на дългата 1 1/2-inch тръбата. Задайте един - инчов - дълго секцията в другия отвор на конектора , след което задайте втората прав ъгъл конектора в това , което ви дава квадрат търсите "J" форма на края на тръбата . Това е края на тръбата , която ще постави над улуци .


3

Натиснете съединителя стъпка надолу към края на тръбата , идваща от дюзата , и след това натиснете края на дългосрочен тръба с J - куката върху конектора за стъпка надолу . Това ви позволява да взриви въздуха през тръбата със серията J - кука над ръба на канавката .


Compost Tea Blower

4

Изрежете отвор в една PVC край съединител размер, че да позволяват на първия сантиметър от дюзата на вентилатора , за да мине през . Прикрепете двата края на PVC тръба 4 - инчов диаметър , което прави затворено цилиндър . Определят края с отвора на дюзата, като на върха , а другия край , както на дъното.

5

Пробийте около 20 дупки в PVC тръба в дъното 12 сантиметра от дължината му . Разпределя отворите равномерно около тръбата .

6

Поставете бутилката в чай кофа компост , с отвори напълно във водата . Задаване на върха на дюзата в отвора в горната част на цилиндъра . Включете вентилатора на най-ниската си скорост , докато водата стане развълнуван от взривяването през множество дупки въздуха. Добавяне на по-висока скорост на въздуха , докато достигне точката, където чаят започва да се разлее от кофата , а след това отстъпи скоростта малко . Дръжте духаше чая в продължение на четири до пет минути , за да напълно да го проветрявам за този ден . Едно третиране на ден е достатъчно, за да пазят Вашия чай свеж и аеробни .

Защо Top- Mount Кенмор Хладилник не работи правилно

A топ -байонет Kenmore хладилник работи много като страна по страна или всеки друг вид на хладилни произведения , въпреки че няма лед или вода опаковка или контролния панел на вратата на фризера . Ако

Περισσότερα >
Как да си направим мебели от стикове

За спортни фанатици , които се ползват домашни занаяти и DIY обогатяване, да създавате свои собствени мебели от стикове за хокей може да бъде приятен , възнаграждаване и може би дори и втора форма на

Περισσότερα >