Как да се замени контрол тампон на Maytag Микровълнова фурна

Всички Maytag микровълнови фурни имат контролен панел, който ви позволява да контролирате всички функции на микровълнови . Ако панелът е неизправна контрол , тя може да се наложи да бъде заменен. Контролният панел е закрепен към микровълновата само с един винт заедно с няколко пластмасови клипове , което го прави лесно достъпен за обслужване. По-скоро , отколкото да поставят със сервизен техник , можете да си поръчате нов контролен панел онлайн, след това да инсталирате на контролния панел себе си. Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - отвертка
Tape
Pen

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на микровълновата като го извадите от стената.

2

Намерете два винта върху микровълнова грил, разположени над микровълновата вратата на над най- диапазона микровълни. Ако вашият Maytag микровълнова е контра- отгоре микровълнова , намерете четирите винта на горната част на микровълновата, евентуално покрити с гумени тапи , които трябва да се отделиха разстояние с помощта на плоска отвертка .


3

Отстранете винта от микровълнова скара или в горната част на микровълновата печка .

4

Издърпайте решетката към вас и го оставете настрана. Ако ремонт на контра- отгоре микровълнова , повдигнете панелът, който отгоре и страни на микровълновата право нагоре и изключване .

5

Намерете винта осигуряване на контролния панел за микровълнова печка. На по-на гамата модели тя се намира над предната част на контролния панел , и се намира на гърба на контролния панел на контра- топ модели . Отстранете винта и оставете настрана .

6

Повдигнете на контролния панел, за да го разхлабите от пластмасовите скоби , след това издърпайте навън, за да премахнете от контролния панел. Бъдете внимателни, да не потеглям кабелите , свързани към задната част на контролния панел.

7

Mark правилното местоположение на кабелите , свързани към задната част на контролния панел , след което се изважда чрез изстискване раздела на конектора в края на проводниците и издърпате конектора далеч от задната част на контролния панел.

8

Включете кабелите , които са били отстранени от стария контрол панел в новия контролен панел. <Бразилски>
9

Поставете новата контролния панел в микровълновата, след което натиснете надолу , докато щракне на място . Закрепете контролния панел с помощта на винта, който бе отстранен от стария контрол панел.

10

Сменете микровълнова капак или решетка и го закрепете с винтовете, които първоначално са били отстранени.

11

Възстановете захранването на микровълновата , за да завършите инсталацията.

Какви са разликите между Docking & Non - Docking Oreck Vacuums

? Oreck произвежда диапазони на изправени и туба прахосмукачки. Вътрешни подпори на дружеството са само подови почистващи препарати. Въпреки това , много от тези вакуум се продават в пакети , които съ

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка с възглавници Toy Box

Когато имате нужда от място за съхранение на играчки , кутия играчка е едно чудесно решение . Добавянето на възглавница до кутията с играчки не само добавя съхранение, но също така добавя сядане. A та

Περισσότερα >