My Кенмор Микровълнова няма да се включи

Подобно на други микровълнови печки , микровълнови печки Kenmore се контролират от редица вътрешни компоненти , но два основни компонента на захранването на устройството. Ако имате Кенмор микровълнова печка , че няма да се включи , първото нещо, което трябва да направите , е да проверите щепсела и се уверете , че устройството е включен в мрежата и че контактът е правилно да работи. Ако кабелът е включен в работещ контакт, поради причината, че микровълновата не се включва вероятно се дължи на изгорял предпазител . Нещата ще трябва
отвертка
Замяна предпазител на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че микровълновата Кенмор е изключен от електрическата мрежа преди да се прави никаква работа на микровълновата . Отстранете всякакви разхлабени части на микровълновата , като например въртяща се плоча вътре в уреда и поставете микровълновата , така че страната на вратата е надолу върху мека повърхност.

2

Извадете 10 до 12 винта, които задръжте металната пластина на гърба на микровълновата Кенмор в осъществява със стандартен Филипс отвертка. Отстранете металната плоча от задната част на микровълновата Кенмор , като го плъзнете към долната страна на микровълновата . Бъдете внимателни, да не се докосват вътрешните компоненти и прати нищо в насипно състояние.


3

Следвайте електрическия кабел към вътрешността на микровълновата да намерите таблото с бушоните . A микровълнова предпазител има подобна форма на крушка по направление на коледни светлини и , ако предпазителят е изгорял , изглежда, кафяво или черно отвътре.

4

Стиснете бушона нежно , но твърдо , и го издърпайте нагоре от контакта . Предпазителят идва безплатно на корпуса и може да бъде отстранен от микровълновата .

5

Поставете предпазител в микровълновата . Line предпазителя с гнездото и го натиснете в пространството , докато щракне на място .

6

Плъзнете металната пластина върху задната част на микровълновата фурна , така че да се изравни с винта дупки в жилища микровълнова му . Върнете всички винтове към металната пластина , за да го задържи на място.

7

Задайте микровълновата Кенмор изправени и включете уреда обратно инча цифровия дисплей трябва да светне на микровълновата, което показва, че устройството отново работи.

Как да отстранявате Whirlpool съдомиялни , които няма да Latch правилно и е заседнал на две минути

врати капаче брави The Whirlpool съдомиялната машина , когато един цикъл, в момента е в процес на извършване , защото ключалката е функция за безопасност, която предотвратява неволно отваряне на врата

Περισσότερα >
Как да монтирам една дъска за гладене на стената

Как да монтирам една дъска за гладене на стена. Това колеблив дъска за гладене е непривлекателна , обемисти и предприемането на така необходимото пространство в дома си . Добави пространство и удобств

Περισσότερα >