Как да инсталирате GE JVM1850WD

Ако искате да спестите ценно пространство в кухнята , на GE JVM1850WD микровълнова печка, е добро решение. The режийни микровълновата спестява място . Вие се нуждаете от отворено пространство от 30 -инча - от -17 -инча -BY -16- инча , за да го инсталирате . Микровълновата работи на 1000 вата и включва няколко функции, като например " Бързо размразяване " и "Clock Plus . " Той също така включва " Заключване за деца " функция . Микровълновата печка тежи около 60 кг. , Така че инсталацията трябва да се направи внимателно, за да се гарантира безопасността . Нещата ще трябва
отвертка
стена Stud Finder
Pencil
инсталационния пакет
бормашина
отвертка малко
3/16-inch свредло
5/8 - инчов свредло
Top шаблон кабинет
Tape
Assistant MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Разопаковайте микровълновата и свалете двата винта от монтажната плоча на горната част на устройството с помощта на отвертка .

2

Търсене на стената за шипове , използващи търсач родословни . Стена шипове правят дървената рамка, в стената , и може да издържи теглото на микровълновата . Отбележи шипове стената с молив.


3

Поставете монтажната плоча на стената. Регулирайте монтажната плоча , докато дупки A, B, C и D са облицовани с шипове в стената. Маркирай позициите дупката с молив.

4

Drill пилотни дупки на марка за дупки A, B , C и D. Използвайте малко 3/16-inch тренировка за дупки с подпорна стена Студ. Използвайте 5/8-inch бургия за дупки без подпорна стена Stud .

5

Поставете монтажната плоча на стената. Използвайте електрическа бормашина с накрайник за отвертка, за да карам винтове за дърво в дупките и стената родословни опорите .

6

Използвайте превключваемите болтове , ако не са закрепване на стена шипове . Развийте крила превключвате от болтовете , поставете болтовете на превключваемите през дупките на монтажната пластина и завийте крилата превключваемите обратно върху болтовете . Затворете крилата за всеки болт и ги поставете в съвпадащите дупки , пробити в стената . Затегнете болтовете за закрепване на монтажната плоча .

7

Tape "Топ Cabinet шаблон " на дъното на шкафа над главата . Пробийте три дупки за самонагаждащи винтовете където са маркирани върху шаблона .

8

Повдигнете и завъртете микровълновата . В задния край на микровълновата фурна трябва да се свържете към долните раздели на монтажна плоча .

9

Поставете самостоятелно изравняване винт през режийни кабинет и да го превърне в най-малко два пълни оборота . Дръжте микровълновата срещу стената. Трябва да имате асистент в подкрепа на микровълновата фурна в място , както правите това.

10

Поставете другите два самонагаждащи винтовете в дупките в горния шкаф . Затегнете винтовете в микровълновата .

Как да се замени събрание на Turbine на Хувър Steamvac

Механизмът за спин- и - скраб в Hoover SteamVac килим чисти се контролира от събранието турбина се намира в долната част на уреда . Ако вашият SteamVac не е пречистване с помощта на системата за четка

Περισσότερα >
Как да направим дървен стол, а момиченцето

Имало едно време дървени мебели е често срещано явление в много домове и класни стаи . Въпреки че производителите на детски мебели до голяма степен са заменени дърво с пластмаса като материал на избор

Περισσότερα >