Как мога да инсталирам Maytag През Range Microhood

? A microhood е комбинация микровълнова печка и абсорбатор . Един производител на качулка диапазон е Maytag , което прави модела MMV4203W . Типичният поставянето за тази единица е над печката или диапазон при отваряне на кабинет . A отдушник в стената или тавана, също могат да бъдат необходими , ако уредът не е ventless . За да инсталирате Maytag microhood , първо трябва да се прикрепят към монтажната плоча на стената в кухнята . Нещата ще трябва
мярка Tape
Pencil
Stud Finder
Монтаж шаблон плоча
Монтажна планка
бормашина
Lag винтове
отвертка в
Покажи повече инструкции в
1

мярка ширината на отвора за microhood с мярката по лента. Отбележете центъра на стената с молива .

2

Намерете местоположението на шипове стената с търсача на мъжкото . Отбележете местоположението на шипове стената с молива .


3

Поставете шаблона монтиране на плочата на стената и да го приведе в съответствие с център марка . Уверете се, че шаблона е седнал ниво на стената. В горната част на шаблона трябва да бъде срещу дъното на горния шкаф .

4

Mark крайните дупки и след това начертайте линия по протежение на долната част на шаблона за отбелязване на долния ръб на монтажната плоча .

5

Определете монтажната плоча на стената и привеждане в съответствие на дъното с молив линията. Отбележете мястото за монтажните отвори . Уверете се, че монтажните отвори са в центъра на родословна .

6

Пробийте пилотни дупки в стената на дупката марки монтаж с бормашината . Вмъкнете закъснение винтове в монтажните отвори и затегнете с бормашината .

7

Повдигнете microhood до стената с помощта на помощник. Поставете задната част на устройството в разделите за поддръжка на монтажната плоча . Наклонете уреда леко напред и стартирайте захранващия кабел в горния шкаф .

8

Натиснете microhood срещу монтажната плоча . Поставете закъснение винтове през горната корпуса и в горната част на устройството . Затегнете с бормашината или отвертка.

Как мога да замени една Frigidaire Magnetron

? Frigidaire микровълни се използва, за да се готви храна бързо чрез използването на индукционна топлина. Ако вашият Frigidaire микровълнова не се готвите храната си правилно , ще трябва да замени на

Περισσότερα >
Ратан занаяти

Историята на ратан е тясно преплетени с тази на човешката раса. Ратан колесници , използвани в лов и война следа обратно към библейските времена . По време на Втората световна война , въздушно ратанов

Περισσότερα >