Висящ над най - Counter Микровълнова

За запазване на площта на щандовете в кухнята , който често може да бъде трудно да се намери в един зает у дома, можете да окачите вашата микровълнова фурна в курортно шкафа над тезгяха. Въз основа на вида на единица имате, може да се наложи да излее микровълновата през тръба , тъй като монтирането на микровълновата срещу стената и шкафовете ще затвори вентилационните отвори , използвани за охлаждане на разстояние от механичното оборудване вътре и разпръсне топлината за отопление камера. Други микровълните имат рециркулационна функция с въглен филтър отгоре и предната част на микровълновата печка . Тези видове не изискват никакви канал работата да тече през пространството на шкафа . Нещата ще трябва
търсач Stud
Tape
Пробийте с 5/8-inch малко
самозалепваща лента
5/8-inch заключващи болтове
Превключване ядки
Винт за дърво
винтове
Топ винтове шкаф с шайби на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Поставете микровълновата в стандартен шкаф пространство, което е с ширина 24 инча до 30 инча - винаги се измери пространството да сте сигурни, че купувате микровълнова фурна , която се вписва . Свалете монтажната плоча от първата настройка на микровълновата на едната си страна . Натиснете върху лостовете и от двете страни на дъното на микровълновата за премахване на монтажната плоча .

2

Обърнете се към инструкциите , намиращи се на най-горния шкаф шаблона и монтаж шаблона плоча, за да знаете къде да поставите на тренировка дупки , така че да могат да се закрепят микровълновата към шкафа и стената. Шаблонът ви позволява да пространство пробиване на отвори правилно въз основа на марката и размера на микровълнова печка , което трябва да прикачите и задръжте монтажната плоча на мястото .


3

намерите на родословна в стената с търсач родословни . Братства са на разстояние от 16 до 24 инча един от друг . Поставете шаблона върху стената и пробийте дупки, където е посочено , чрез така най-малко един влиза в конезавод . Извадете шаблона.

4

Закрепете двете мащабни плочи от двете страни в горната част на отвора с хартиено тиксо . Плочите на мащабния ви помогнат да прикрепите монтажната пластина в правилно положение на стената. Поставете гайките на превключваемите върху болтовете на превключваемите . Поставете монтажната плоча на стената .

5

Поставете болтовете през монтажната плоча и дупките в стената, която пробива в Стъпка 2 . Болтовете на напречната ще проведат микровълновата на място по протежение на сухото строителство , където там са открити дървени шипове . Затегнете болтовете на превключваемите . Премахнете мащаб плочи от стената.

6

Пробийте винтове за дърво през монтажната плоча за закрепване на гърба на кутията . Повдигнете микровълновата до шкафа и натиснете електрически кабел през отвора в горната част на шкафа.

7

Поставете микровълновата на монтажната плоча . Drill в винтове в долната лостчета разположени на микровълновата фурна , че е провел монтажната плоча на микровълновата . Пробийте топ винтовете кабинета и шайбите през дъното на най-горния шкаф за закрепване на микровълновата .

8

Включете захранващия кабел в контакта вътре в горния шкаф и пакет превишението заедно. Уверете се, че микровълновата печка се включва и задайте времето .

Може ли да се превърне един Климатроник на едната си страна

? Вие не може да се превърне един климатик на едната си страна , докато е включен или да го включите на едната си страна и мощност на уреда . Различни компоненти вътре климатик изискват , че устройств

Περισσότερα >
Как да се бои, старо злато огледало рамки

рамки Gold огледални обхванати в реално позлата бяха популярни в края на 1700 и началото на 1800 . Злато рисувани рамки имитират им вид и се предлагат в най-различни форми , модели и размери. Ако обич

Περισσότερα >