Как да отстранявате Изхвърляне на хранителни отпадъци

Повечето съвременни кухни имат един уред , наречен изхвърляне на хранителни отпадъци , известен също като на боклук . По принцип, като поставите определени типове скрап хранителни продукти при продажбата , и въртящи се остриета пулверизират парчетата , така че те могат да бъдат отмити без запушване на тръби . Докато на боклук може да бъде много удобен , от време на време могат да възникнат проблеми , които изискват някои основни отстраняване на проблеми . След като се опитате няколко техники за отстраняване на неизправности , ваше разположение хранителни отпадъци трябва да бъде създаден и работи отново. Нещата ще трябва
Allen изтръгне
Tongs
Ice
Rock сол
Лимонов сок MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете вашата храна изхвърляне на отпадъци от източника на захранване за вашата собствена безопасност .

2

Включете плочата донжуан вътре обезвреждането на хранителни отпадъци , ако мислите, че нещо може да го заглушаване . За да изключите плочата донжуан , вмъкнете ¼ - инчов Алън гаечен ключ в порта от страна на разположение , която е разположена под мивката . Преместете ключа за да включите плоча донжуан .


3

използвайте метални щипки за да достигне вътре ваше разположение хранителни отпадъци от над мивката и извличане на заседналата обект, който бе разхлабена .
<Бразилски> 4

Свържете ваше разположение хранителни отпадъци към източника на захранване , и го включете . Ако все още има проблем , продължете към следващата стъпка.

5

Reset обезвреждането на хранителни отпадъци . Това може да помогне, ако нищо не се случва , когато се опитате да стартирате разположение . Натиснете малкия червен бутон за обезвреждането под мивката , за да нулирате устройството.

6

Почистете ваше разположение хранителни отпадъци , ако има прекомерно натрупване на отломки. Добавят се няколко шепи лед и приблизително 1 чаша каменна сол . Включете унищожаване и я оставете да работи в продължение на няколко секунди . Това ще се изчисти от отломки .

7

Обезмирисяване на разположение на хранителни отпадъци , ако има фал миризма. Включване на разположение и на топлата вода и изстискайте лимон сок директно над мивката . Правете това в продължение на около една минута, за да ароматизират на разположение .

Как да се замени един електрод в Frigidaire фурната

Frigidaire газови печки са достъпни като вградени в модели или като част от свободно стоящи диапазони. Пещите са две горелки , един върху използва за печене храна и един в долната част на пещта се изп

Περισσότερα >
Как да направим лампа занаяти

Ако имате стари вази , че не е задължително да се доверят да задържа вода и напълнете с цветя , можете да ги използвате по друг начин; направи настолни лампи , използвайки почти всяка ваза , която иск

Περισσότερα >