Как да се изгради свободно стоящи съдомиялни Cabinet

свободно стоящи съдомиялни машини дават удобството на вече не ръчно миене на съдове в кухнята , че не разполага с пространство шкаф за стандартна инсталация съдомиялна машина. Съдомиялната машина може да се сложи на стената , в средата на кухнята като остров или поставени редом съществуващите шкафове. Подходящи за съдомиялна шкафове обикновено не включват врата като част от рамката , се дължи на миялната машина има собствена врата. Нещата ще трябва
Tape мярка
шперплат, 1 - инч дебелина
Saw
метални скоби , 3 - инчови
бормашина
Дърво свредла
Саморези-винтове , 3 /4 - инчови
2 - от -4 дъски
Саморези-винтове , 3 - инчов
съвпадение плот
винтове за дърво , 1 1/2-inch MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете дълбочината и височината на съдомиялната машина и се добавят 2 инча до измерването на дълбочината и 1/2 инча до измерването на височината. Изрежете две 1 - инчови дебели дъски от шперплат , които съответстват на тези измервания . Помислете за тези съвети, страничните дъски на кабинета.

2

Измерете ширината на съдомиялната машина и добавете 1/2 инча до това измерване . Изрежете две 1 - инчов - дебели шперплатови плоскости , които са на това разстояние от другата измерване дълбочина. Помислете за тези горните и долните съвети на кабинета.


3

Имате асистент държи страничните дъски изправен върху това, което ще бъде пред техния край, успоредно една на друга . Поставете горната и долната дъски срещу един от своите краища , така че четири дъски образуват правоъгълна рамка .

4

Определете 2 - инчови метални L - скоби в рамката , разположени на всеки шест инча между всяка съвместна . Закрепете скобите с 3/4-inch винтове за дърво .

5

Измерете размерите на тази рамка от външния ръб на външния ръб , от двете страни на борда , за да отстрани борда и отгоре до долу борда борда . Изрежете на 1 инч дебелина шперплат борда с тези размери и я остави на земята. Спуснете правоъгълна рамка на този форум. Комплект 2 - инчовата метална L- скоби срещу този съвет, който е на задния борд и срещу дъските на кадрите , разпределени на всеки 12 инча. Закрепете скобите с 3/4-inch винтове за дърво .

6

Измерете интериор разстоянието между горния борд и долния борд . Изрежете три 2 - от -4 секции за това разстояние . Задръжте съдомиялната до шкафа и определи три места, където тези съвети могат да бъдат притиснати срещу задната дъска на шкафа , без да покрива до тръбите за вода от съдомиялната машина.

7

Задръжте тези 2 - от -4s в позиция с техните големи повърхности срещу задната дъска и сондажни 3 - инчови винтове за дърво през задния борд и във всяка 2 - от -4 , разстоянието между болтовете на всеки 12 инча.

8

Drill два 3 - инчови винтове за дърво през горната и долната дъски и във всеки край на 4s 2 -по- .

9

Задайте раздел плот , който съвпада с кухнята в горната част на шкафа. Пробийте нагоре през вътрешността на кутията и в плота , разположени на всеки 12 инча в една мрежа . Поставете плота на шкафа с един 1/2-inch винтове за дърво .

10

Позиционирайте съдомиялната машина в кабинета и марки всички дупки , които трябва да бъдат пробити , за да позволи достъп за тръбите и проводниците . Поставете тези дупки по -малко забележим повърхността на шкафа , в зависимост от разположението , обикновено на задната дъска . Поставете съдомиялната машина в кабинета и го постави в своята окончателна позиция .

Как да премахнете филтъра от KitchenAid Superba

KitchenAid Superba миялни машини използват система за филтриране на два етапа , който улавя частици храна и мазнина преди това отпадъците могат да влязат и потенциално запушват линията за източване. Е

Περισσότερα >
Как да тапициране османски С Storage

Можете да тапициране табуретки за съхранение със същите техники, които можете да използвате, за да тапициране и таблата или всяка плоска част от обзавеждането . Единствената разлика е, че вие ​​ще тря

Περισσότερα >