Как да инсталирате Енкон Вентилатори

таван Encon фенове , които се продават под марката Westinghouse , да предоставят модерни класически стил фенове таван и осветителни тела за вграден и поле за монтиране на стилове. Нещата ще трябва
Encon /Westinghouse тавана вентилатор
Phillips & отвертки плоска глава
стълбата
Пластмасови ядки електрически проводници на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете захранването към устройството в кутията на прекъсвача . Ако веригата стая не може да се изолира , флип прекъсвача на областта. Премахнете съществуващия осветителното тяло или вентилатора и ги изхвърлете или рециклират .

2

Сглобете вентилатор на тавана поставяне балдахин , пуснете поле и лопатки в съответствие с инструкциите на производителя .


3

Lift фен агрегата до разпределителната кутия . Закачете монтажната жицата или жиците над монтаж металния прът , който прекосява диаметъра на съединителната кутия . Затегнете определяне на два винта, за да осигури на планината .

4

Свържете черните проводниците един към друг чрез свързване на краищата един около друг , поставяне на пластмасова гайка на двата края и усукване да се осигури . Повторете този процес с зелени и бели жици или като упътване за употреба уточнява си на производителя.

5

Плъзнете балдахин покрие над модула на вентилатора . Завъртете болтовете или гайките за затягане и сигурна флъш с уреда или тавана.

6

Flip прекъсвач , за да включите захранването отново. Тествайте вентилатор на тавана и незадължителните светлини за безпроблемна работа .

Как да се определи Frigidaire Gasket Door Seal

Без уплътнение на вашия хладилник врата , устройството няма да може да се поддържа подходяща температура . Уплътнението образува уплътнение около вратата, която пази от студа вътре и топлината навън.

Περισσότερα >
Как да създадете картон Столове

Картон има множество приложения. Първоначалното му предназначение да бъдат използвани за транспортиране на стоки е най-честата му употреба, но тя дава възможност за създаване на много уникални мебели

Περισσότερα >