Алтернатива на Вентилатори

Таван фенове могат да бъдат стратегия за пестене на енергия за охлаждане , обаче , тяхното монтиране не винаги е възможно. Независимо дали живеете в апартамент , имат много ниски тавани или не могат да си позволят един фен за всяка стая на дома си , има няколко алтернативи на вентилатори . Преносими Фенове

Преносими фенове идват в много формати , включително кутия фенове, пиедестал фенове, фенове настолни кула фенове и дограма фенове . Те предлагат много предимства в сравнение с вентилатори . Често, преносими фенове са по-малко скъпо да се купуват и не се нуждаят от много електричество, за да тичам, особено в сравнение с централна система за охлаждане. Тъй като те обикновено са леки и лесно да се движите, можете да ги позиционирате да взриви към определена част на стаята или да ги преместите на друго място . Някои единици имат специални функции, включително таймери , дистанционни управления , както и трептене способности.


Естествена вентилация

Доверете се на пасивни стратегии за охлаждане , вместо да инсталирате вентилатор на тавана . Отворете прозорците, за да се противопоставят създаде кръстосан поток полъх в дома си. По-стари домове са били построени с оберлихти прозорци над вратата . Тъй като топлината се издига , тези вътрешни "прозорци " позволяват на въздуха да циркулира между стаи. Инсталирайте прозорци нюанси да блокира пряка слънчева светлина , която може да отоплява една стая с няколко градуса. Високи дървета и храсти също може да помогне за блокиране на слънчева светлина и да пазят дома си охладител .

Как да се промени на Spring Draw Bar на Whirlpool съдомиялни

Ако забележите, че от страна на теглича вътре Whirlpool съдомиялна машина продължава да идва открито , а след това може да се наложи да премахнете пролетта прикрепени към частта и да го замени с нов.

Περισσότερα >
Как да направим лампа занаяти

Ако имате стари вази , че не е задължително да се доверят да задържа вода и напълнете с цветя , можете да ги използвате по друг начин; направи настолни лампи , използвайки почти всяка ваза , която иск

Περισσότερα >