Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Вентилатори >> Content

Как да Wire А Hunter Fan Motor

Hunter произвежда много видове вентилатори . Преди да използвате вентилатор на тавана , трябва първо да свържете двигателя към съединителната кутия на тавана , след това затворете вентилатора. Съединителната кутия се свързва с мотора на вентилатора с три жици : черен, което е гореща жица ; бял , който е неутрален проводник ; и зелено или голи мед, който се използва за земята вентилатора. Важно е , че проводниците са правилно инсталирани, както неправилно окабеляване си фен може да доведе до трайно увреждане на мотора. Нещата ще трябва
Multi - м
тел за отстраняване на бои
Телени резачки
Телени ядки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването на разклонителна кутия чрез включване и изключване на прекъсвача . Тествайте проводниците в разпределителната кутия с помощта на мултицет за да се гарантира , че захранването е отрязан . Следвайте инструкциите , включени от производителя на мулти - м за подходящи процедури за изпитване.

2

Изследвай краищата на всички проводници в разпределителната кутия , и на върха на вентилатора. <Бразилски >

3

Премахнете всички телени ядки , присъединени към краищата на кабелите , като ги развиете , и да се гарантира , че всеки проводник има най-малко 1/2 сантиметър от голата жица на края . Ако е необходимо , отстранете допълнителната екранировка използване на препарати за отстраняване на тел .

4

Повдигнете вентилатора на тавана на място и да се свържете черната жица от вентилатора , с надпис " AC LIVE IN" на черния проводник в клемна кутия . За да свържете кабелите , задръжте двата края на кабелите заедно , след това поставете двете жици в тел гайка . Завъртете по часовниковата стрелка, тел гайка , докато стегнат .

5

Свържете бялата жица от вентилатора , с надпис " AC неутрални " към бялата жица в клемна кутия .

6 < стр. > Свържете зеления или голата жица от разпределителната кутия на зелен заземителен проводник на вентилатора .

7

Mount вентилатора , като използвате инструкциите , специфични за модел вентилатор , който инсталирате . След това се възстанови захранването до кутията и да се тества мотора на вентилатора.


От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1019007330.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.