Как да се промени една Belt за Performa Сушилня Модел PDET910AYW

The Maytag Performa PDET910AYW е с предно зареждане автоматична сушилня предназначена за домашна употреба. Сушилнята е оборудвана със система, която захранва движението на лентата на двигателя и ролка . Тъй като лентата се върти , той се превръща в резе барабана. Един възможен признак на скъсан ремък е, ако барабанът не се върти правилно или изобщо. Промяна на дефектни колана с нов, за да пазят Вашия Performa сушилня работи правилно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
шпакла

Покажи повече инструкции

1

Изключете PDET910AYW от електрическия контакт.

2

Поставете острието на шпакла между горния панел и предния панел. Вдигнете ножа нагоре по ъглите наляво и надясно , за да се откачи горния панел от кабинета на сушилнята Performa .


3

Повдигнете горния панел до почива на панти.

4

Отстранете винтовете в близост до горната част на предния панел върху левия и десния хълбок . Повдигнете предния панел , за да го отделят от кабинета.

5

Изключете конектора на проводник , водещ до ключа на вратата. Поставете предния панел настрани.

6

Преместете рамото на паразитната ролка към предната част на сушилнята Performa PDET910AYW за облекчаване на напрежението колан.

7

Извадете колана от ролките и барабан.

8

Увийте новата лента около барабана . Нахранете другия край около ролките . Преместете рамото на паразитната ролка към задната част на сушилнята Performa PDET910AYW да затегне колана.

9

Замяна на предния панел. Свържете съединителя на превключвателя за врата в гнездото си . Инсталирайте два винта, които държат панела на място.

10

Спуснете горния панел. Натиснете надолу панела, за да се ангажират двете вътрешни скоби .

Как да се провери на клапан на канални помпи, на съдомиялни

Помпата картер за съдомиялни машини сили извън мръсната вода в близост до края на цикъла . Помпата е свързана към единица, известна като solenid , който е свързан към контрола цикъл на уреда . В подхо

Περισσότερα >
Как да спечелим една Plank председател

Как да направим един Планк председател . A дъска стол е уникален разговор парче и дървообработване проект. Можете да го направите от корени , или можете да закупите на дървен материал , за да го напра

Περισσότερα >