Как да се промени на Seal Белоу на Whirlpool Дует миене Model WFW9200SQ00

The Whirlpool Duet WFW9200SQ00 е с предно зареждане автоматична перална машина, предназначена за жилищни настройки. Долу на печат позволява на водата да изтича през вратата чрез създаване на добро уплътнение . Ако пукнатините с деформируеми , почивки или износва , връзката може вече да не е вода - здраво. Промяна на дефектни уплътнение долу с нова част, за да запазите Whirlpool пералня работи правилно и да се предотврати изтичане на вода по време на цикъла на пране . Нещата ще трябва
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете машината захранващия кабел на измиване преди обслужване на устройството.

2

Отстранете винтовете по протежение на гърба на кутията на устройството за миене , свързан към горния панел. Повдигнете горния панел на разстояние кабинета на миене .


3

Плъзнете сапунерка до толкова, колкото може да влезе. Натиснете надолу в раздела освобождаване в близост до задната част на дозатора . Издърпайте ваничката и го оставете настрана.

4

Отстранете винта от лявата страна на отделението за дозатор за сапун .

5

Издърпайте контролния панел от шайбата да тя откачи . Задайте панел в горната част на шкафа WFW9200SQ00 миене .

6

Отворете вратата . Отстранете трите винта до ключа на вратата.

7

Отстранете трите винта, по протежение на долната част на крака панел. Повдигнете петите панел нагоре и далеч от шайбата , за да го премахнете.

8

Отстранете винтовете , държащи четирите краища на горния преден панел към кутията . Повдигнете предния панел на разстояние от шайбата .

9

Peel ръба на уплътнението Белоу надолу , за да намерите по-долу скоба. Разхлабете винта на скобата . Издърпайте скобата на разстояние .

10

Извадете старите рев от кабинета на миене . Поставете ново уплътнение долу на мястото си.

11

Обратните демонтаж стъпки, за да вкара шайбата Whirlpool WFW9200SQ00 отново заедно .

Алтернативи на изпарения охладители

изпарения охладители работят чрез издърпване на топлина от въздуха, когато смени на водата от течно към парното вътре в уреда . Един изпарителен охладител равенства в топло помещение въздух и тя преми

Περισσότερα >
Do- It- Yourself Shoe Rack Home Project

Купчини на обувки може бързо да се натрупват и елементарно иначе безупречен килер. Стойки обущарски са надеждни възможности за организиране и съхраняване на няколко чифта обувки в ограничено пространс

Περισσότερα >