Указания за Подмяна на Motor на LG DLE8377WM Сушилня

The LG DLE8377WM е с предно зареждане автоматична сушилня произведени за използване в жилища и жилищни настройки. Захранва двигателя на движението на лентата , който е свързан към системата за колан и макари . Системата на предпазните колани - и - ролка маневри барабана. Ако двигателят не успее , сушилнята няма да работи правилно . Сменете дефектни двигателя с нов, за да възстановите вашия LG DLE8377WM сушилня за правилното функциониране order.Things ви е нужно
Socket гаечен ключ
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете захранващия кабел . Плъзнете сушилнята далеч от стената , така че на гърба могат да бъдат достъпни .

2

Отстранете винтовете по протежение на горната част на задния панел за достъп . Натиснете горния панел към задната част на сушилнята , за да го изключите . Повдигнете горния панел на разстояние и под угар.


3

Свалете двата винта , свързващи контролния панел в предната част на корпуса.

4

Натиснете надолу пластмасовите конекторите по протежение на горната част на контролния панел . Повдигнете панела напред , за да го изключите .

5

Изключете електрическите съединители водещи в контролния панел. Поставям настрана от контролния панел.

6

Отстранете винтовете по протежение на горната част на предния панел. Отворете вратата на сушилнята . Свалете двата винта в долната част на рамката на вратата .

7

Изключете електрическия конектор водещ към предния панел . Повдигнете предния панел и оставете настрана.

8

Свалете четирите винта , свързващи металния щит на кабинета в горния преден областта на DLE8377WM сушилнята. Вдигнете металния екран на разстояние и под угар.

9

Свалете четирите винта , свързващи подкрепата на барабана към предната част на корпуса. Повдигнете подкрепата на барабан .

10

Плъзнете задвижващия ремък на разстояние от барабана и ролките . Повдигнете барабана навън през предната част на корпуса.

11

Изключете два електрически проводници , водещи към двигателя. Отстранете винтовете за капака на мотора на вентилатора на място. Повдигнете капака .

12

Отстранете болта в средата на колелото на вентилатора с гаечен ключ .

13

Натиснете надолу двете пружинни скоби в основата на двигателя , за да ги откачам . Повдигнете двигателя от кабинета.

14

Разположете новия мотор вътре в сушилня кабинета LG . Обратните предишните стъпки, за да събирам сушилнята.

Консумация на енергия от Portable Климатици Vs. Window Климатици

Изборът на енергийно ефективни климатици се е увеличил през последните години. Обикновената замяна много стар блок може да намали потреблението на енергия значително. Решението между преносимите и про

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Billiard Felt

Повечето играчи басейн никога не се замислят за гладка повърхност , обикновено зелено или синьо, покриваща върха на билярдна маса . Меката тъкан се усеща , относително евтин вид на вълна , която обикн

Περισσότερα >