Как да разглобявате Кенмор Elite HE3 Washer

The Kenmore Elite HE3 линия на автоматични перални са енергийно ефективни уреди жилищна и търговска употреба . За някои ремонти или част заместители , може да се наложи да разглобявате пералната машина. Много от основните вътрешни компоненти , като например двигател, ваната и маркучите не могат да бъдат достъпни , без първо да се демонтира от външния кабинет . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Flat - острие отвертка

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранващия кабел от електрическия контакт. Изключете водни кранове на свързани към входните маркучи .

2

Отстранете винтовете по протежение на задната част на горния панел. Повдигнете горния панел на разстояние кабинета на миене .


3

Отворете чекмеджето за перилен препарат . Натиснете раздела отключване близо до задната част на чекмеджето. Извадете чекмеджето от неговото отделение .

4

Отстранете винта до отделението за перилен препарат чекмедже. Прекъснете лентовия кабел , водещ до контролния панел. Натиснете раздела освобождаване от дясната страна на конзолата.

5

Отворете вратата на миене . Вкарайте върха на отверката на плосък връх в гнездото в долната средна част на контролния пулт . Повдигнете конзола нагоре , за да го изключите . Задайте конзолата настрани.

6

Затворете вратата . Отстранете трите винта, по протежение на долната част на крака панел. Вдигнете панела.

7

Премахнете винтовете на горните и долните краища на предния панел. Повдигнете предния панел на разстояние от миене на кабинета на Кенмор HE3 . Основните вътрешни компоненти вече могат да бъдат достъпни .

Как да Премахване на Кенмор Изхвърляне

Въпреки Kenmore разпореждания са надеждни уреди , те ще съборят и се нуждае от ремонт . Понякога обаче е по-ефективно да замени на разположение , отколкото да се направи ремонт на разходите. Изваждане

Περισσότερα >
Как да се изгради един Cube Османската за Seating

Cube османците са идеални места за всекидневна употреба или специални поводи , защото на компактния си размер , което ги прави лесни за преместване и съхранение. Председателят може също да се удвои ка

Περισσότερα >