Как да поправите пещ овлажнител с недостатъчно Влажност

В студените зимни месеци, сух въздух, който пристига с сезонът може да причини дискомфорт синусите , статични проблеми прилепване и сърбеж , суха кожа . Пещ - монтирани овлажнители пазят въздуха през дома ви хидратирана и удобно. Но тези машини се нуждаят от поддръжка и отстраняване на проблеми за надеждна услуга . Ако овлажнителя не може да пази въздуха достатъчно влажна, отстраните проблема сами. Нещата ще трябва
Flashlight

Покажи повече инструкции

1

Усилете влагостат овлажнителя , ако тя не е зададена достатъчно висока. За някои единици , на влагостат ще бъде отделен от овлажнител , разположен на централната стена в дома си или интегрирани с термостат на пещта . За други , нивото на влажност може да се регулира с бутон върху себе си овлажнител . Усилете нивото на влага, ако е възможно, и да чакам да видим дали това ще поправи проблема със сух въздух .

2

Изключете пещта и овлажнител и изключете както от своите източници на енергия. Огледайте овлажнителя и захранващ проводник да гарантира, че всички компоненти са правилно сглобени отново след миналата зима . Ако беше изключен , опитайте да включите устройството и да го тества . Ако захранващ кабел на уреда се нарязва или разнищване , свържете се с отопление и охлаждане специалист, който да замени жицата .


3

Проверете входящата вода клапан овлажнителя е . Огнища монтирани овлажнители имат водни източници , които могат да се изключат като маркуч, и вентилът може да се стърчи от стената зад пещта или закачена към устройството близо до входа на вода. Отворете крана за вода овлажнителя , ако той е затворен.

4

Проверете резервоара на устройството вода, за да видите, ако нивото е твърде ниско. Ако водата е твърде ниско , напълнете резервоара със студена, чиста вода.

5

Отворете байпас амортисьор овлажнителя , ако той е затворен. Това е голям клапан, който позволява на въздуха и влажността , за да премине , за да дома от пещта . През лятото , този демпфер може да бъде умишлено или неволно затворени, предотвратяване на движение на въздуха , след като зимата пристига. В допълнение , някои машини имат вътрешни контроли за амортисьор байпас , които могат да се повредят и да се придържат затворен .

6

Махни изпарител панел на устройството или тампон и се проверява за отпадъци , остатъци и други материали, които биха могли да го запушват . Тази част от овлажнителя обикновено се намира в близост до горната част на устройството , и се вкарва въздух през нея , докато е влажна , за да овлажнява въздуха. Ако панела или клавиатурата е запушена , чисти или да го замени .

7

Включете овлажнителя и пещта обратно, мощност на блоковете на тест и да видите дали устройството е сега работи правилно . Ако това се случи, то се наблюдава по време на сезона в случай, че проблемът се появи отново . Ако не е, свържете се с отопление и охлаждане специалист за помощ.

Вградена Микровълнови Размери

Consumer микровълнови печки идват в свободностоящ както и вградени в модели . Когато ремоделиране съществуваща кухня или планирате нов, много собственици инсталират вградена фурна . Вграден в микровъл

Περισσότερα >
Как да заредите Staples в Stanley Staple Gun TR100

Staples може да се използва за много повече от това просто да се присъедини купища документи заедно. Staples също може да дойде по-удобно за различни занаятчийски и строителни цели . Stanley TR100 щап

Περισσότερα >