Как да се калибрира един Фритюрник

Много прилича печка, фритюрник , само ще се готви храна правилно , ако това е настроен на точната температура . Фритюрник циферблати могат да станат неточни поради износване , което води до храна, която е много добре направено или сурова отвътре. Калибрирате фритюрник , за да намери истинската си температура , така че вие ще знаете, ако си 350 -F масло е наистина най- точната температура за дълбоко пържене вашата вечеря , или ако трябва да бъде коригирана . Нещата ще трябва
Цифров термометър
стъклена или порцеланова чаша
Ice
Towel
Защитни ръкавици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
калибрирате Термометър

1

Напълнете чаша до половината с лед. Налейте вода в чашата за покриване на леда.

2

Задайте сондата от термометъра в ледена вода и се оставя там в продължение на една минута.


3 <стр.> Премахване на сондата и се чете температурата на дисплея. Тя трябва да се чете 32 F. Ако температурата е по-висока или по-ниска от тази , да настроите вашата термометър , докато го чете правилно температурата . Ретест на термометъра след извършването на корекции , за да се уверете, че тя чете правилно .


Калибрирате Фритюрник е.
4

Включете фритюрника и оставете маслото да се загрее . Настройте термостата за желаната температура на готвене. Изчакайте, докато нагревателен елемент е циклично и изключване на три пъти , за да се гарантира топлината е стабилен при желаната температура.

5

Почиствайте термометъра да се отстрани водата от сондата . Сложете на защитни ръкавици.

6

Поставете сондата в горещо масло . Оставете го да остане в маслото за 15 секунди , или докато цифрите на дисплея спре промяната на .

7

Извадете сондата и веднага се чете на дисплея. Ако маслото е в рамките на 5 F на желаната температура , не прави нищо. Ако на дисплея се изписва повече или по -малко от това , вижте на сервизния техник да настроите вашата фритюрник до правилната температура .

Как да инсталирате Баня Light Вентилаторна печка Unit

A баня отдушник фен обръща въздуха от банята си и да го изхвърля навън, премахване на пара и неприятните миризми от банята . Основна баня отдушник вентилатор е точно това - фен - но можете да закупите

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена бебешко легло

A ново бебе е ценно и вълнуващо събитие в живота на двойката . Много пъти член на семейството, ще направят нещо по-специално , преди бебето да пристигне . Можете да направите красива бебешка кошара .

Περισσότερα >