Как да се промени на дренажна помпа в Fisher Paykel Washer GWL15

Fisher & Paykel е Нова Зеландия -компания, която произвежда жилищни уреди. The GWL15 е топ -разтоварна автоматична машина от EcoSmart линия на компанията . Когато помпата за източване в шайбата GWL15 започва да се провали , може да се намери вода спиращ в ваната за миене в края на цикъла на центрофугиране . Смяна на помпата за източване на вашия Fisher & Paykel шайба решава проблема на наводнения бельо . Процеса на подмяната на дренажна помпа изисква много малко разглобяване и няколко специални инструменти. Нещата ще трябва
Flat - отвертка
Bearing лубрикант на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете Fisher & Paykel GWL15 шайба за да се избегне сериозно нараняване електрически при смяна на помпата за източване . Намерете най- горещи и студени клапаните водоснабдяване на стената зад уреда. Включете клапаните посока на часовниковата стрелка , доколкото те отиват да се изключи подаването на вода към уреда.

2

Извадете шайбата от 2 до 3 фута, той изби обратно към почивка срещу стената. Достъп до помпата за източване отдолу на машината. Намерете помпата отпред , десен ъгъл на корпуса на устройството за миене .


3

повдигнете пластмасовия подпорна ваната на монтажната скоба на дренажна помпа , с помощта на плоска отвертка . Завъртете помпата обратно на часовниковата стрелка и я издърпайте от дъното на кутията на устройството за миене .

4

Герб диафрагмата печат върху горната част на помпата за източване на замяна с много лек слой на лагер лубрикант. Дръжте се помпата на съединителя на основата на вана и обрат посока на часовниковата стрелка , за да заключите компонент на мястото си ; пластмасовото езиче подпорна фиксира автоматично .

5

Бавно свалете шайбата на пода. Включете захранващия кабел в заземен електрически контакт , и отвори горещи и студени клапаните водоснабдяване преди работа с машината.

Ремонт за Кенмор 110.94832201 С Не Heat

The Кенмор 110.94832201 е газова сушилня с висока ефективност с настройки на нагряването за температури навсякъде от не топлина до висока температура. Сушилнята може да бъде настроен за автоматично су

Περισσότερα >
Как мога да намеря безплатен Декоративна дизайн за изграждане на стена Срок

? Има стотици места, за да намерят свободни проекти за обзавеждане на дома . Можете да намерите проекти онлайн, в местната библиотека или дори във вашата общност . Стилове варират от сложни проекти с

Περισσότερα >