Как да се замени Valve Top горелката на Jenn - Air Плот

A Jenn - Air плот , която използва природен газ има клапан , свързан към всяка горелка под повърхността на уреда . Вентилите са свързани с основната линия газ, който отдава под плочата до жилищната тръбата. Ако клапан горелка износва , индивидуалното част може да бъде заменен с нов клапан на разположение от Jenn въздух или магазин уред части . Смяна на клапан отнема по-малко от един час, за да се направи с общи средства на домакинствата. Нещата ще трябва
Бесният зададете
Pipe уплътнител
Течен сапун ястие
спрей бутилка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Завъртете дръжката на газопровод под уреда 90 градуса по часовниковата стрелка , за да изключите гориво до печката .

2

Вдигнете решетката на горелката и капачката от върха на горелката .


3 <стр.> Разхлабете гайката на връзката тръба директно под вентила на горелката , която искате да се замени с гаечен ключ . Завъртете гайката обратно на часовниковата стрелка , за да освободите клапанния блок от тръбата .

4

Откопчайте жица от Ignitor до клапан на горелката . Завъртете гайката по-голям от долната страна на плочата обратно на часовниковата стрелка , за да освободите място горелка от повърхността на плот .

5

Повдигнете основата горелка и кръг клапан горелката в центъра на разстояние от плочата . Извадете кръг клапан горелка от центъра на основата на горелката .

6

Спуснете нов клапан горелка в основата на горелката и завъртете , за да се приведат в две части . Поставете възела върху повърхността на плот и да го включите , за да се ангажират прорезите на база горелка с плочата за готвене . Затегнете гайката по-голям от долната страна на плочата .

7

Нанесете лепило тръба към резба тръба връзката под плочата с четката върху долната страна на капачката уплътнител . Завъртете малък гайката на горелката вентил върху третираната тръба . Затегнете надолу с гаечния ключ .

8

Clip жицата подпалвач и към контакта, в непосредствена близост до горелката клапа под плочата за готвене .

9

Смесете течен сапун и вода в спрей бутилка и я разтърси .

10

Отворете лоста за газ клапан под плочата за готвене , за да възстанови потока на гориво след това напръскайте сапунена вода върху новата връзка клапан. Бълбука и съскане са признаци на изтичане на газ. Затворете лоста газовия клапан, ако това се случи . Развийте тръбна връзка от клапана и да кандидатства отново тръба уплътнител след това затегнете гайката и теста отново за течове.

11

Поставете капачката и скарата на горелката на вашия Jenn - Air уред .
<Бразилски>


Как да се замени с термостат на Sears Кенмор съдомиялни

Ако забележите прекалено много пара или топлина, идващи от вашия Sears Кенмор съдомиялна тогава един елемент, който трябва да се помисли за отстраняване на неизправности е термостат , разположен в дол

Περισσότερα >
Как да Cut Пяна за Seat

A чифт остри ножици или нож ще намали през гъстата пенополистирол използва за тапициране места , но ръбовете пяна ще бъдат неравни и трудни за покриване . Използването на ножица или нож също ще изискв

Περισσότερα >