Как да инсталирате Сушилня Buzzer

Звънецът на сушилнята е удобен малко устройство, което създава един досаден шум в близост до края на цикъла на сушене ви сушилнята . Някои зумери започват да изгасне няколко минути преди края на навременна цикъл за да ви даде възможност да се отстранят дрехите си , преди те да се набръчка . Когато сушилнята не успее да ви уведомим , че цикълът е пълен , рестартиране на сушилнята или с помощта на ютия са само вашите възможности за отстраняване на установени в бръчки. Инсталиране сушилня зумер е едно усилие ремонт можете да направите, за да знаете кога е време да взема дрехите си . Нещата ще трябва
Филипс отвертка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Изключете сушилнята от електрическия контакт . Издърпайте сушилнята от стената , ако е необходимо трябва да ви се наложи да влезете в задната част на сушилня вашия модел , за да отворите контролния пулт .

2

Свалете двата винта от предната долната част на конзолата на всеки край . Някои модели изискват от вас сваляйте винтовете провеждане на задния панел на конзолата .


3

Свалете задния панел от конзолата или да се завърти на предната част на конзолата нагоре. Независимо от точката за достъп , ще се покаже вътрешността на конзолата.

4

Хвани жицата на терминала адаптера свързан с края на проводниците . Внимателно издърпайте проводниците от оригиналния сешоар звънеца .

5

Отстранете един или два винта от оригиналния зумер . Вземете със сирената от конзолата и го изхвърлете.

6

Инсталирайте новата сушилня звънеца в конзолата с винтовете, които сте свалили от оригинала. Внимателно натиснете проводниците към клемите на зумер .

7

Сменете задния панел на конзолата и го закрепете с винтовете , които сте свалили по-рано . Ако вашата конзола сушилнята се върти нагоре от сешоар шкафа , да го върне към първоначалната си позиция и я закрепете с два винта на всеки край на конзолата.

8

Push сушилнята към стената и свържете го с контакта на стената .

Когато Изключете My Window Климатроник изтича вода Под предната част на устройството

Климатици подобряване на условията в дома си по два начина . Първо, те действат за намаляване на температурата на въздуха чрез духане горещ въздух в затворени помещения през студените бобини пълни с ф

Περισσότερα >
Как да спечелим Дадо Съвместно с Stop С Router Таблица

Dado стави са едни от най-често срещаните и най-силните ставите , които могат да бъдат направени с рутер. Спряно Dado стави са идеални за продукти като библиотеки и рафтове . С спря Дадо , ставата се

Περισσότερα >