Как да се замени един Tub Seal на Load миене Кенмор Front

Whirlpool АД произвежда линията на жилищни натоварване на предната перални машини с марката Кенмор . Ако водата се просмуква от вратата на вашия Кенмор предно зареждане машина, счупване или пукнатина в печата вана може да бъде виновен . Сменете уплътнението вана, за да направи отварянето на вратата непроницаемо отново. Поради подмяна на уплътнението вана на Kenmore натоварване на предната шайба изисква демонтаж на кутията на уреда , начинаещите направи-си -майстор може да пожелаят да напуснат този вид ремонт на професионалист. Нещата ще трябва
Hex - отвертка
Flat - отвертка
малка плоска отвертка
Филипс глава на отвертка в
Покажи повече инструкции

1

Reach зад пералнята и извадете захранващия кабел от контакта. Затворете клапата , която доставя вода към машината.

2

Издърпайте шайбата 3 до 4 метра от стената. Отстранете винтовете за закрепване на задната част на горния панел на устройството за миене задната преграда с помощта на шестнадесетичен - отвертка ; броят на винта може да варира в зависимост от модела . Издърпайте горния панел към задната стена. Натиснете подпорните разделите по задния ръб на контролната конзола с плоска глава на отвертка да се освободи горния панел. Задайте отстранява горния панел покритие от страна на действия за избягване на протриване или надраскване на емайла .


3

Отворете чекмеджето за перилен препарат и да го извадя , доколкото той ще отиде . Натиснете раздела пластмаса освобождаване сиво на гърба на чекмеджето и извадете чекмеджето от машината.

4

Изключете конектора на кабела от окабеляването на гърба на контролния пулт . Издърпайте пластмасов конектор за да избегнете повреда на кабелите . Премахнете кабелите от контролната конзола запазване клипове .

5

Отстранете винтовете от лявата страна и долния ръб на контролната конзола . Плъзнете върха на малка плоска отвертка под горния ръб на конзолата. Повдигнете ръба на конзолата с отвертката, за да се освободи придържащите скоби по протежение на горната част на шкафа с сешоар . Натиснете раздела освобождаване на гърба на контролната конзола и премахване на конзолата от предната част на машината. Поставете конзолата на подплатена повърхност със страната за контрол нагоре.

6

Извадете винтовете на долния ръб на панела долната предна услуги посредством шестнадесетичен - отвертка . Плъзнете панела за обслужване надолу, за да освободите придържащите скоби от двете страни на корпуса на устройството за миене . Издърпайте панела към вас и го оставете настрана.

7

Отворете вратата на миене . Опънете пролетта на напрежение в долната част на уплътнението вана чрез вкарване на върха на малка плоска отвертка в пръстена от двете страни на пролетта и леко издърпване . Премахнете пролетта на напрежение и приложен запазване жица от периметъра на уплътнението вана .

8

Peel печата вана далеч от ръбовете на отвора на вратата и го сгънете обратно във ваната . Отстранете винтовете околните ключа врата от дясната страна на отвора на вратата с помощта на отвертка, шестнадесетичен - главата . Достигнете зад ръба на отвора на вратата и издърпайте блока на превключвател врата. Издърпайте пластмасов конектор да се отделят жиците от гърба на събранието.

9

Затворете вратата на устройството за миене . Използвайте отвертка, шестнадесетичен - глава за премахване на винта във всеки ъгъл на предния панел. Издърпайте панела на разстояние от предната част на машината и тя се изправи срещу стена

10

Извадете подпорна скоба държи печата на ваната за миене . ; обрат Phillips запазване Винт на скобата на часовниковата стрелка, докато скобата е достатъчно хлабав да се изхлузи . . Свалете уплътнението от предната част на ваната

11

Развийте пластмасова капачка от тръбата за подаване на вода ; приплъзване на тръбата през отвора в печата и поставете капачката . Поставете уплътнението подмяна върху предната част на ваната за миене . Инсталирайте печат вана с трите " Плачете дупките " в долната част на отвора на вратата . Поставете отново отстранен запазване скоба.

Как да премахнете монети от изтичане на помпа на Top Load Whirlpool Cabrio Washer

Монети от вашата помпа за отпадни води могат да спрат вашата машина от източване правилно и да причини тя да спре в средата на цикъла . Въпреки че е трудно да се каже дали монетите са се превърнали в

Περισσότερα >
Идеи за боядисване детски столчета

Бояджийски детски столчета Ви дава възможност напълно да персонализирате вашия дом или градина декор. Изберете вашия проект на базата на вашите нужди , председателят имате на разположение , както и ви

Περισσότερα >