Как да се замени пантите на KitchenAid фурни

KitchenAid фурни се произвеждат в широка гама от газ и електрически модели. Пантите свързват вратата на фурната към шкафа . Ако едно или и двете от пантите се повреди, вратата не ще остане затворен правилно , предотвратяване на фурната от загряване ефективно. В някои случаи , вратата може да не останат по местата си , когато тя е отворена . Сменете дефектни пантите да си KitchenAid фурна работи правилно . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
врати щифтовете на пантите на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Изключете KitchenAid фурната. Изчакайте фурната да се охлади преди ремонт на вратата .

2

Отвори вратата докрай . Плъзнете панта щифт в дупката закачалка директно над всяка панта . Осите държат пантите на място , така че вратата може да бъде отстранен . Шарнирни болтове дойдоха с фурната, когато тя е била продадена .


3

Затворете вратата , доколкото той ще отиде .

4

Повдигнете вратата нагоре да го изключите от фурната. Поставете вратата на фурната надолу с вътрешността нагоре.

5

Свалете двата винта от вътрешната горната част на вратата на фурната с Филипс отвертка. Свалете двата винта на дъното на вратата по същия начин.

6

Хванете вътрешната обвивка от врата на левия и десния хълбок . Повдигнете вътрешната обвивка от врата нагоре , за да го отдели от вратата на фурната . Поставям настрана лайнера .

7

Свалете двата винта от всяка панта с отвертка Phillips чрез завъртане на винт обратно на часовниковата стрелка . Повдигнете пантите от вратата .

8

Поставете новите пантите в техните гнезда на вратата на фурната . Инсталирайте двата винта във всяка панта , за да ги държи на място .

9

Повдигнете лайнера на вътрешната врата . Поставете я върху вратата на фурната в първоначалната си позиция . Инсталирайте двата винта в горната част и двата винта в долната част на вратата .

10

Сменете вратата върху щифтовете на пантите . Отворете напълно вратата . Издърпайте щифтовете на пантите направо да ги премахнете.

Как да инсталирате филтър с активен въглен на GE LVM1750DM1WW

The LVM1750DM1WW е над най- гамата микровълнова , произведен от General Electric. Микровълнови LVM1750DM1 е наличен в двата черни и бели модели , и цвета на микровълновата е показана в модел номер нас

Περισσότερα >
Как да се изгради своя собствена Ball Pit

ямата топката е любима атракция за много младежи, на детската площадка , но тя също може да бъде хигиенично кошмар. Ако не може да понесе мисълта, че вашето малко един gallivanting за гигантски общинс

Περισσότερα >