Как да се замени един Selector Switch на GE Плот

GE произвежда широка гама от уреди за готвене , включително линия на жилищни котлони , които могат да бъдат изградени директно в кухненски плотове . GE плот горелки са контролирани от външни бутони , които се вписват върху валовете на вътрешни превключватели . Също известен като безкрайни ключове, плот превключватели ви позволяват да контролирате температурата на горелките . При някои модели на превключватели могат да се използват за промяна на размера на горелки от 7 инча до 9 инча. Ако превключвател на вашите GE плот паузи , можете да го замени за по-малко от час . Нещата ще трябва
отвертки
клещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Намерете главния панел електрическа инсталация във вашия дом. Отворете или премахнете капака на услуга панел, за да разкрие на предпазителите или прекъсвач превключватели. Отстранете предпазителя , която доставя електроенергия на плочата за готвене или флип съответния прекъсвач ключа на положение "изключено " позиция. Изключете подаването на газ към GE газови котлони .

2

Завъртете всички копчета плот на "Off" позиция. Издърпайте копчетата направо на техните шахти. Поставям настрана отстранените плот копчетата


3

Отстранете монтажните винтове за закрепване на плочата с брояч върха. ; вида и броя на винтове варира от GE плот модел. Запазваме си отстранените винтове за сглобяване .

4

Откачете проводниците от окабеляването на гърба на плочата за готвене . Вдигнете плочата на разстояние от основата си и я сложи на подплатена повърхност.

5

Изследвай страните на плочата за готвене , за да намерите най- винтове , притежаващи повърхност за готвене на място. Отстранете винтовете и повдигнете повърхност за готвене на разстояние от плот база.

6

Свалете капака на контролния панел плот да изложи превключватели . Откачете кабелите от желания превключвател ; дръпнете куплунга окабеляване разстояние на включване и изключване терминали , използвайки клещи . Отстранете винтовете за закрепване на превключвателя за избор на плот база. Изхвърлете старата превключвателя за избор , но си запазваме винтовете.

7

Задръжте подмяна превключвател на плот база. Сменете и затегнете отстранен превключвателя за избор на монтажните винтове . Slip конекторите окабеляване върху превключвателя терминалите .

8

Обръщане на реда на стъпките, за да се сглоби и преинсталиране на плочата .

Как да се определи Кенмор Washer 90 Series Това не премахва Water

The Kenmore 90 серия пералнята е популярен модел, който е в експлоатация в много домове . Ако имате един от тези машини и не е премахването на водата от ваната в правилното време , проблемът най-вероя

Περισσότερα >
Как да се възстанови Vintage Мебели

Били ли сте направили голяма пестеливост или антикварен магазин Намери и купи ретро мебели ? Може би имаш семейство парче от реколта мебели, които е малко износени . Въпреки че можете да рисувате ретр

Περισσότερα >