Как да инсталирате Рийм Furnace Motor

Рийм е отопление , охлаждане и вода - отоплителен уред производствена фирма , която предлага своите продукти в световен мащаб . Рийм Manufacturing Company предлага широка гама от жилищни пещи с годишните оценки Оползотворяване на горивната ефективност на 80 процента или повече. Ако вентилатора мотора в Рийм пещ не успее , можете да го замени , за да получите нагоре пещ и се пускат отново . Инсталиране на нов мотор в Рийм пещ изисква демонтаж на жилищните компонентите на вентилатора . Свържете се с техник уред , ако не се чувствате комфортно с изискванията на процеса на инсталиране . Нещата ще трябва
отвертка
Регулируем гаечен ключ
Blower моторна подмяна комплект MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Вземи мотора на подмяна на вентилатора от неговата опаковка и да го настроите на подплатена повърхност. Разглеждане на двигателя за повреда или дефект на производителя .

2

Проверете, за да се гарантира, че на вентилатора колелото е центрирана в гнездото му , преди да поставите вала на двигателя в главината на вентилатора колело. Инсталирайте монтажните винтове да държи мотора на място ; на размера и броя на винтове варира според модела Рийм пещ. Поставете задържащия гайката на вала на двигателя и я затегнете с помощта на регулируем гаечен ключ .


3

Прикрепете земята жица от двигателя към корпуса на вентилатора . Включете мотора окабеляването в електропроводната система на събранието вентилатор . Консултирайте се с електрическата схема , която дойде с подмяна на мотора за ориентиране, ако е необходимо.

4

Задръжте на панела за достъп вентилатор в предната част на корпуса на пещта . Плъзнете панела право надолу , за да се ангажира кабинетът запазване клипове .

5

възстановяване на електричеството да си Рийм пещ. Включете захранването от главното електрическо табло услуга на Вашия дом или обръщане на посветените " On /Off" превключите ако вашият модел има един . Отворете вентила на газовите доставки , ако имате газова пещ Рийм .

Как да се замени на Ice Maker в LG LBC22520SW

LG е производител на потребителска електроника и домакински уреди , включително мобилни телефони , телевизори, перални машини и хладилници . The LG LBC22520SW е модел отдолу- фризер, вместо отделение

Περισσότερα >
Как да монтирам една дъска за гладене на стената

Как да монтирам една дъска за гладене на стена. Това колеблив дъска за гладене е непривлекателна , обемисти и предприемането на така необходимото пространство в дома си . Добави пространство и удобств

Περισσότερα >