Как да се чисти на Air Purifier

Когато почиствате пречиствател на въздуха , най-добрия си ресурс е в ръководството на пречиствател на . Ако не разполагате с инструкцията за по-дълго , направете търсене на линия за ръководството. Вие ще трябва да се знае производителя , модела и серийния номер на вашия пречиствател на въздуха , за да откриете ръководството онлайн . Ако все още не можете да намерите информацията , опитайте тези прости , основни стъпки , за да почистите вашия пречиствател на въздуха . Инструкции

1

Намерете филтър за пречиствател на въздуха е . Много пъти това се намира отдолу и към задната част на пречиствателя на въздуха. Имайте предвид, от къде идва и в каква посока е била поставена в пречиствателя на въздуха.

2

Внимателно извадете филтъра. Поставете филтри за еднократна употреба в найлонова торбичка и да ги отведе до един магазин за сравнение , за да намерите точното подмяна филтъра. Ако това е за многократна употреба филтър , чист внимателно с топла вода и мек сапун. Изплакнете обилно , докато всички сапунена вода са изложени на филтъра. Разклатете филтъра за да премахнете излишната вода . Настройте филтър за пречиствател на въздуха настрани , когато приключите.


3

Демонтирайте пречиствател на въздуха , доколкото е възможно . Уверете се, че можете да следите на това, което правите , така че да я постави отново заедно е по-лесно . Вие може да искате да си водите бележки за по-лесен монтаж по-късно .

4

Използвайте влажна кърпа wet с топла вода, за да избършете целия пречиствател и всички нейни части. Унищожи всички каналите наистина добре.

5

Оставете всички части на пречиствател на въздуха върху чиста повърхност, за да изсъхне напълно. Това може да отнеме няколко часа , в зависимост от консистенцията на филтъра.

6

Сглобете си пречиствател на въздуха , след като тя е суха . Сега е чист и трябва да се работи правилно .

Как да се ремонтира съдомиялни Панта

панти съдомиялни врати често са повредени , когато вратата е прекалено удължен. С течение на времето , постоянна употреба може също да се носят надолу пантите . A панта , която е повредена или износен

Περισσότερα >
Как да се бои, дънни Столове от тръстика

боят с пръчки е обща за производство на мебели техника, използвана за седалките, облегалките и други плоски повърхности на мебели, за да даде на парче ракита -подобен вид. Две методи се използват , за

Περισσότερα >