Как да се свържете Поливни системи за Къщи

напоителна система се състои от подземни тръби, които могат да бъдат направени от много материали ; един клапан на колектора ; пръскачки , както и контролиране на напояване таймер . След като системата е инсталирана в двора , може да имате въпроси за това как да свържете системата към основната линия на Вашия дом вода. Тази връзка позволява на водата да тече от дома си в системата на пръскачките . След като водата преминава през клапана на колектора , пръскачките изскачат и вода тревата. Като пример , помислете за инсталиране на система, която използва поливинил хлорид (PVC ) тръби . Нещата ще трябва
Pipe резачки
PVC грунд
PVC лепило
Шкурка
Tape мярка
Teflon лента
Бесният

Покажи повече инструкции

1

Изключете спирателния кран на основната линия вода.

2

Screw крайните парчета на разстояние от подхлъзване тип Т монтаж и измерване на приплъзване тип Т монтаж без на края парчета.


3

Изрежете парче от основната линия вода след главния спирателен клапан с тръбни ножове , че е равен на размера на монтирането . Задайте отрязаното парче се отменят или да се разпорежда с него както трябва.

4

Плъзнете краищата на приплъзване тип Т монтиране върху краищата на отрязаната тръба. Wrap Teflon лента около нишките на T монтирането на приплъзване тип в посока на резбата. Поставете монтирането в главната вода линията, където тръбата е отсякъл и завийте краищата на Т монтиране обратно върху монтирането T . Затегнете прилепващи краища върху монтирането с гаечен ключ с помощта на не повече от половин ред за всеки .

5

Sand краищата на парчето от PVC тръби , които ще доведат от основната линия вода и да станат основната напояване тръбопровода. Избършете единия край с PVC грунд и лепило и го залепете в отвора на T монтирането на приплъзване тип . Тя Туист четвърт оборот да направи плътно на връзката и я държи на място в продължение на 20 секунди, така той изсъхва правилно .

6

Prime вътрешността на спирателния кран за напояване линия и отворения край на главната напояване линия. Избършете PVC лепило върху отворения край на основната линия напояване и вътре в единия край на главната линия за иригация спирателния кран . Поставете спирателния вентил към края на основната линия на отворения напояване, завъртете го четвърт оборот , ориентирайте на спирателния кран да сочи нагоре и задръжте на две парчета заедно в продължение на 20 секунди.

7

Sand надолу по парче от PVC тръба, която ще свърже напояване спирателния вентил към клапана на колектора . Основни двата края на тръбата и вътрешната страна на отворения край на спирателния вентил иригационна линия . Избършете лепило върху края на тръбата и в спирателния вентил , плъзнете тръбата в отвора на клапана и я държи на място в продължение на 20 секунди.

8

Избършете грунд във вътрешността на колектор монтирането на клапана отваряне. Лепило монтаж отвора на клапана и PVC тръбата, която свързва спирателния клапан и колектора заедно . Хванете двете парчета на място за 20 секунди , докато не изсъхне.

Вода тече извън My Данби съдомиялни

Данби произвежда широка гама от миялни машини , включително вградена в плота и модели. Енергийна ефективност и спестяване на време , Danby съдомиялни машини са полезни кухненски уреди . Тя може да бъд

Περισσότερα >
Как да спечелим Chest на пиратски

Ако вашето дете се радва преструвайки се на пират , можете да му помогне да направи гърдите пиратски . Тази съкровищница след това може да бъде запълнена с фалшиви златни монети, фалшиви бижута , или

Περισσότερα >