Как да се изгради легло с балдахин на детето

Как да се изгради легло с балдахин на детето . Нека детето ви унесете в страната на чудесата в нея много собственото си дете по размер легло с балдахин . Най-добрата част е, че можете да направите едно себе си, без много разходи. След това можете да насърчи детето си да избирам завеси за леглото, за да направи наистина си own.Things ви е нужно
One 4 х 8 -метров лист ¾ - инчов A /D шперплат ( дъно, странични бордове и релси ) е. Four 4 х 4 инча х 6 -метров бор ( мнения)
One 1 х 2 - инчов х 8 -метров бор ( носеща шина отдава бюфети )
Четири широки finials за публикации
1 ½ - инчови довършителни пирони
1 ½ - инчов # 10 винтове
лепило за дърво
2 литра полиуретан или емайллак
Saw
Пробийте
Hammer
Paint четка
Шкурка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че всички краища на дървен материал са квадратни, за да се гарантира, че измерванията ще бъдат точни .

2

Нарежете на шперплата , така че тя е на 38 инча широк и дълъг 75 инч да се вмести в двоен размер матрак за четири плакат легло на детето. Използвайте това, което остава да се направи два 8 х 39 - инчов странични парчета.


3

Направете прорез в ъглите на дъската на леглото , така че да могат да се поберат в публикации на леглото, след това се нарязва 2 ½ - инчови вдлъбнатини от вътрешната страна на всяка мнения за отразяване на матрака . в
4

Поставете две от длъжностите в хоризонтално положение на земята , така че те са 75 инча един от друг.

5

Преценете колко голям искате да имате матрак от пода и поставете бюфета на стълбовете на тази височина . Уверете се, че страничните дъски и постовете са дори и квадратен , а след това пробийте пилотни дупки , и осигуряване на бюфета на място с 1 ½ - инчов # 10 винта. Повторете процедурата с останалите публикации .

6

Glue и довърши релса , която отива между стълбовете на леглото. Релсата трябва да бъде 2 до 3 инча и половина по-ниско от горната част на страничната релса . Дължината му зависи от ширината на матрака . Повторете тази стъпка за края на леглото , освен заместител 1 ½ - инчов # 10 винтове за ноктите.

7

Задайте шперплат лист , който поддържа двойния матрак на легло с балдахин на детето. Залепете широките finials до върха на стълбовете на леглото. Можете да добавите декоративни глава и крак табла за леглото , ако искате .

8

Sand леглото и кръг никакви остри ръбове. Поръсете го внимателно , след това нанесете полиуретан или боя. За завършек , инсталирайте корнизи между стълбовете на леглото и да се мотае завесата на избор на вашето дете.

My Кенмор Front- Load миене тече вода от вратата

A Кенмор предно натоварване миене , който изтича от входната врата не се нуждае от значително количество усилия, за да се диагностицира или да се определи , но е важно , че можете да погледнем на проб

Περισσότερα >
Стол принадлежности за поправка

Даване , че старата стол с нов облик ще изискват три вида доставки. Първо, имате нужда от нещо , за да почистите стола . Много пъти всичко старо парче на нуждите на мебели е за вас , за да почистите д

Περισσότερα >