Как да се добави Mirror до Dresser

Как да се добави Mirror до Dresser . Защото вашата спалня е първото нещо, което виждате всяка сутрин , когато се събудиш , атмосферата на помещението е важно. Вашата спалня декор е един от начините да се създаде настроение . Може би вашата стая има нужда от нещо, за да го постави над ръба . Добавянето на огледалото, за да си салон отваря спалнята и ви дава още място да проверите сами като започнете вашите day.Things ви е нужно
мярка Tape
Wood
Mirror
Saw
Шкурка
Hammer и ноктите
отвертка и винтове
Stain или боя
Четки
Метални греди MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Решете какво искате крайния продукт , за да изглежда така. Ако имате повече от един селски чувствам към стаята си , няма да искате от полиран неръждаема стомана огледало допълнение . Изберете дали искате да продължите линията на съществуващата тоалетката или да добавите нюх , че не може да има сега.

2

Измерете вашия скрин внимателно, за да знаете какво работим. Ще се отнася до тези цифри много чрез проекта , така че се уверете, че те са доста точни. Измерете дължината на шкафа , след това се определя колко широка искате огледалото, за да бъде. Издърпайте мярка лента нагоре към тавана и да се определи колко висока искате огледалото, за да бъде.


3

Изготвя някои скици , така че знам къде новия огледално скрина отива. Дайте си малко време, за да живеят с дизайна . Ако все още ми харесва дизайна , след няколко дни, тя най-вероятно ще се впишат добре с останалата част от мебелите .

4

Нарежете всички парчета от дърво до размер, за да съответства на плана . Вие ще искате дървата за да съответства на друг дървен материал, използван на тоалетката или да бъде в състояние да го направи петна по подходящ начин. Имате кройката огледало в магазина подобрения в дома , за да ви спести време и пари за стъкло - режещо оборудване .

5

Сглобете парчетата без винтове или лепило, за да се уверете, че всичко си пасва добре, докато все още имате време за да го поправим . Ако всичко се потвърди , давай напред и да прецакаш всичко заедно .

6

Завърши огледало Добавянето от опесъчаване я гладка . След това можете да рисувате или да остане петно ​​за да съответстват на скрина . Последно , закачете огледалото в допълнение към вашия салон и се наслаждавайте.

7

Винтови метални греди към задната част на огледалото заедно гора. Прикачете тези греди на скрина с винтове.

Copper Vs. Plastic Icemaker Line

Повечето съвременни хладилници съдържат вода и лед опаковки . Тези устройства изискват използването на малка захранваща линия за извършване вода от основната линия вода в къщата на гърба на хладилника

Περισσότερα >
Shaker Tape тъкане Инструкции

Shaker лента е тежък режим на 100% платно лента направени специално за стол тъкане , защото тя не изсъхне и да се счупят. Лентата прави тъкане бърз и лесен и прави удобна седалка . Shaker лента се пре

Περισσότερα >