Как да се изгради една пейка тоалетка

Как да се изгради една пейка тоалетка . Осъществяване вашия собствен дресинг пейка маса ви позволява да проектирате форма искате , добавете разкрасено , че обичате, и ви позволява да персонализирате цвета на пейката на тоалетка с използването на бои, петна и плат за възглавницата . Нещата ще трябва
две две по четири крака 18 1/2 инча дължина
две две по четири крака 14 1/2 инча дължина
2 две по четири крака дълги 4-6 инча <Бразилски> шперплат 18 1/2 х 14 1/2 инча
Ролетка
Saw
Пробийте
Таблица крака дълги 17 1/2 инча, закупени или изрязани от по две -по- четворки
Таблица крак монтаж хардуер
Miter кутия
винтове
лепило за дърво
Sand хартия
Так кърпа
Paint или петна
Шевни машини
темата
Калерче
Прави щифтове
пинов Elastic
безопасност
Тапицерия плат, най-малко 24 х 22 инча
Тапицерия пяна 18 1/2 х 14 1/2 х 2
Спрей халс

Покажи Още Инструкции
Създаване на Bench тоалетка

1

създаде рамката на седалката , като се изрязва два 2x4s до 18 1/2 см в дължина , и рязане на още две до 14 1/2 инча дължина . Завийте скоби в парчетата рамката и я осигурим заедно , като форма на кутия .

2

началото на рамка с шперплат нарязани до 18 1/2 х 14 1/2 инча. Тичане лепило за дърво около горната част на рамката и положи шперплат на върха. Пробийте надолу през шперплат и в рамката, за да се осигури на върха на рамката.


3

Покупка крака на маса , пейка крака или изрязани крака от 2x4s до 17 1/2 инча височина . Намерете един крак във всеки ъгъл на рамката и сигурно на мястото си с помощта на метална устройство, известно като инсталиране на хардуер за крака на маса . Завийте тази метална плоча за крака на масата и след това да шперплата във всеки ъгъл .

4

Изрежете парче презрамки , който се вписва плътно до крака на масата и всяка страна на рамката. Използвайте митра кутия за рязане под ъгъл от 45 градуса , за да се направи скоба побере до рамката. Тя просто ще направи триъгълник с крака на масата вътре. Завийте скобата за рамката, за да добавите стабилност на крака на масата и да се предотврати омекнали крака.

5

Добави всички декорации , които ви интересуват , за да като превъртане работа. Sand пейката тоалетка с огледало и го почистете с помощта на восъчна кърпа. Нанесете боя на палто или петно ​​на пейката и го оставете да изсъхне напълно .


Тапициране резервната скамейка на тоалетка

6

Зашийте един инч шев по целия път около вашата тапицерия плат. Не забравяйте да оставите двата края отворени, не шият го затвори .

7

своя ПИН за безопасна игла към единия край на ластика и го прекарайте през вашия шев . Оставете краищата на ластика изложени.

8

Спрей върха на тоалетка пейка със спрей халс . Поставете пяната тапицерия на върха на пейката тоалетка и натиснете плътно на мястото му . Оставете да изсъхне напълно .

9

Насочи тапицерия плат върху шперплата и дръпнете еластичните конците заедно, за да осигурят на тъканта над пяната тапицерия. Завържете двата края заедно и баста под плата. Не го шият , оставете го вързани , така че можете да премахнете тапицерията за пране .

Как да инсталирате Frigidaire Microhood

The microhood Frigidaire е микровълнова печка , която също служи за отдушник качулка в кухнята. Можете да го излее навън , ако решите , но най-лесният инсталацията използва филтъра за мазнини и екрана

Περισσότερα >
Как да поправите извити крака на маса

извити крака маса предлагат отличителен външен вид на всички видове маси , вариращи от официални маси трапезария на случайни коктейлни маси . Те също така служат функция , разбира се, и проблемни крак

Περισσότερα >