Как да направим един рога Настолна лампа

Ако имате колекция от еленови рога , можете да направите една хубава маса лампа от тях. Не е необходимо действително да стреля елени да получат рога , един от двамата. Много рогати животни Слоу старите си рога в края на зимата и можете да ги намерите в гората , където се събират елен . Можете да се подготви и да направи тази лампа в един ден с прости tools.Things ви е нужно
мек сапун , подходящ за дърво
Пробийте
Саморези-винтове
White лепило
Lamp окабеляване комплект
Канап
Hot лепило
полиуретан покритие
еднократна пяна четки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Clean еленови рога , като им измиване с лек сапун смес, приготвена от тип на сапун обикновено се използва за измиване на дърво . Отнасяйте рога деликатно , защото те са органичен материал.

2

Отворете комплекта за окабеляване лампа и изложи всичко на парчета . Извадете куха пръчка , която ще позволи на кабела на лампата, за да се хранят чрез прът и чрез издълбани рога . Вземете две или три рога и ги нареждаме плътно около тръбата . Увийте парче канап около рогата временно да ги осигури . Добавете още един слой на еленови рога , ако желаете и закрепете с канап . Извадете тръбата и лежеше настрани.


3

горещо лепило рогата на място и изхвърли влакното . Пробийте дупки 5/16-inch чрез рогата и горещо лепило . Зенкеровайте дървен винт чрез рогата , за да ги държи заедно постоянно. Смесете бяло лепило с рога на прах , за да запълни дупките и да се скрият на върха на винтовете.

4

Скриване на кабела на лампата чрез сондиране вътре в шахтата на рога . Пробийте нагоре през кривата до дъното. Пробийте от върха на следващия завой обратно в оригиналната тунела тренировка. Нахранете кабел нагоре през пробитите тунели . Попълнете странични отвори с лепило и рога на прах , за да ги скрие.

5

Завърши рог лампата с палто от полиуретан и теглилки се нанася с четка за еднократна пяна боя. Измива се старателно . Поставете привлекателна сянка на вашия рог настолна лампа и се наслаждавайте.

Как да отключите My Honeywell Oil Нагревател R7184b1032

The R7184b1032 е прекъснат електрически масло първичен контрол на произведени от Honeywell . R7184 серия първични контроли могат да бъдат намерени в нафта печки и котли от различни производители , вкл

Περισσότερα >
История на Охайо ковачество

ковачество е считан за един от традиционните занаяти. Традиционните занаяти често се мисли като вече не е в употреба, или във формата на изгубени изкуства. Въпреки, че много неща са били загубени окол

Περισσότερα >