Как да тапициране на Bench с бутони

Тапициране една пейка е начин да обновите вашия декор и осигурява възможност за дори новаците да постигнат тапициране успех. Използвайки само няколко основни инструменти, можете да трансформирате вашата пейка възглавница в една част от обзавеждането ще бъде горд да се покаже . Докато тапицерия с бутони може да изглежда смущаваща, дори и начинаещите да тапициране може да се постигне добро завършени product.Things ви е нужно
Staple отстраняване
Малки клещи
отвертка или електрическа бормашина
Мел
Цифров фотоапарат (по желание )
Тапицерия плат
Безопасни игли
Ножици
Pins
Staple пистолет с телчета
Тапицерия конци
Тапицерски бутони
1 - инчови шайби
вървички
Тапицерия игла MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
стъпки

1

Отстранете тъканта от долната страна на пейката , ако ги има . Използвайте Staple отстраняване да надзъртам навън скобите или гвоздеи , притежаващи тъканта на място.

2

Откъснете седалката на пейката от рамката чрез развиване на седалката с помощта на отвертка или електрическа бормашина . Използвайте тебешир , за да маркирате предния край , както на долната част на седалката и рамката. Можете също така да искате да се вземат референтни снимки , както ви отведе на пейката един от друг.


3

Използвайте Staple отстраняване да извадя на скоби или гвоздеи , притежаващи плата на тапицерията на стола . Бъдете внимателни да не скъсате плат тапицерия, тъй като тя ще служи като модел за новата тъкан .

4

Намерете тел или канап върху долната страна на възглавницата пейка , който придържа бутоните на върха на пейката . Внимателно отстранете бутоните , или чрез рязане или развързването на стария проводник или канап .

5

отделни компоненти на пейка от тъканта на тапицерия. Тези компоненти, които могат да съдържат пяна , вата , муселин и дървена подложка, не трябва да бъдат взети от друг, но извадени от външната тъкан в едно парче. С помощта на тебешира , марка отпред и от двете вътрешните компоненти и външната дамаски .

6

Изрежете новия капак пейка с помощта на стар плат парче като модел. Ако възглавницата пейка бе пискюли , което означава , че бутоните са били изтеглени дълбоко в пяната да се създаде подпухнали ефект , не забравяйте да простра всеки плат се сгъва на оригиналния тапицерията преди рязане , така че вашата нова тапицерия ще бъде достатъчно големи, за да се снопче .

7

Mark местоположението на бутоните от дясната страна на новия плат парче, с помощта на тебешир и стария плат като шаблон.

8

Поставете новата тапицерия плат дясната страна надолу върху работната повърхност , и центъра компоненти възглавница отгоре, с горната част на възглавницата с лице надолу.

9

Staple плат тапицерия на дървена подложка на възглавницата , пускането скоби около 2 инча един от друг. Бъдете сигурни, че платът е същото отпуснатост като оригиналния тапицерията , така че тъфтинг ще бъде подобна .

10

Нарежете вървички в 18 - инчови дължини, с дължина на кордата за всеки бутон . Прекарайте си тапицерия игла и вкарайте иглата от долната страна на пейката , чрез вата и тапицерия плат , на същото място като един от оригиналните бутони.

Промушете бутон върху влакното от гърба и отиде обратно през друг отвор . Вкарайте иглата на пейката , в близост до мястото на резбата е просто извади сам. Извадете на краищата на влакното , докато бутонът се тъфтинг до желания размер . Прокарайте кордата през центъра на шайбата и сигурна влакното от опаковане и връзване около шайбата . Повторете за всички бутони.

11

Staple плат към долната страна на пейката , ако е необходимо , и поставете отново на пейката към рамата с помощта на винтове и отвертка или електрическа бормашина .

<Бразилски>

Направи Home инфрачервени нагреватели Работа

? Инфрачервени нагреватели увеличават топлината в дома си с помощта на инфрачервена радиация. Тези космически нагреватели са ефикасно средство за отопление на определена област на вашия дом , но са мн

Περισσότερα >
Как да направим стелажи книга с въже

При закупуване на лавиците ви са ограничени до размера на производителя и на разходите. Когато направите своя собствена библиотечка от въжета , можете да решите колко голяма искате да бъде и къде иска

Περισσότερα >