Как да спечелим Примитивните Стол Седалки

Осъществяване на примитивен седалката на стола е прост проект, който използва много малко инструменти. Този проект е идеален за да се опита по време на къмпинг пътуване , когато са налице няколко места и имате малко време . Изграждане на този стол седалка ще отнеме около 20 минути , и можете да използвате седалката отново и отново, за да седнете на открито като алтернатива на лагер chair.Things ви е нужно
Craft нож
36 ниска палма палмово клонче или бамбукови тояги
шест парчета от лозите , 100 см дълъг
3 - или 4 -крак - дълго раздвоена пръчка
Shovel

Покажи повече инструкции

1

Изрежете две - . или 3 - инчов - дълъг прорез в средата на всички 36 дъги с ножа полезност

2

Накиснете лозята във вода в продължение на 24 часа, преди да ги използвате , ако сте закупили сухи лозя. Ако лозите са пресни , можете да пропуснете тази стъпка.


3

Сгънете 80- инчов парче на лозите на половина и я храня чрез разделянето на един от върлините , сгънати страна първа .

4

Плъзнете всички други върлините върху лозата по същия начин , създавайки петолиние ограда. Започнете с най-дългите парчета и завършва с най-късите парчета . Ако парчетата са с еднаква дължина , че няма значение какъв ред да ги вденете .

5

раздалечете парчетата на лозата , така че там е около 1 сантиметър от пространството между всяко парче .
Weave дълго парче от лоза около 1 сантиметър от левия край на върлините . Weave лозата през всички върлините по лявото крило, преминаването през едно петолиние, а след това под следващата. Вържете лозата на възел около горната и долната върлините . Увийте три комплекта от лозя около страната за стабилност. Повторете процеса за дясната страна на седалката на стола .

6

изкопае дупка в земята достатъчно голям, за да побере големия стик вътре. Поставете пръчката в дупката , раздвоена страна нагоре , и се опаковат и земята около пръчката.

7

Loop горния контур на центъра лозите около вилицата в пръчката. Чаршаф седалката надолу от пръчката , така че да виси подобно на хамак . Когато седнеш на стола , седалката ще действа като изненадващо удобен стол с регулируема облегалка стол.

Как да премахнете мембрана преминете на Jenn - Air Микровълнова

Вашият Jenn - Air микровълнова фурна идва с ключ от вътрешната страна на вратата . Превключвателят се активира, когато вратата е затворена , което позволява устройството да започне готвенето. Ключът е

Περισσότερα >
Как да спечелим една Полилей Out на елен рогата

еленов рог полилеи са естествен начин да декорирате дома си . Мъжките елени растат и да хвърлят своите еленови рога всяка година; което означава, че рога полилей може да се направи , без да наранява м

Περισσότερα >