Как да Cane председател Back

председател боят с пръчки е често срещана техника, мебели - сграда, използвана , за да се даде столове , маси и други парчета ракита -подобен вид. Има два метода за стол бой с пръчки . Първият метод включва тъкане отделните нишки на пръчка за да се образува на повърхността на детайла мебели ; Второто използва предварително тъкани лист от ратан ремъци . Предварително тъкани метод се използва по-често , защото това е много по-лесно да направите сами . За да инсталирате предварително тъкани лист ратан колани в облегалката на стола си , на гърба трябва да има жлеб около нейния периметър , в който ратан лентата може да бъде attached.Things ви е нужно
отвертка
Router
Ратан ремъци
Дървен клин
Utility нож
PVA лепило
бой с пръчки сплайн
Hammer е. влажна кърпа на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

разглобявате облегалката на стола от нейната рамка, като използвате подходящ отвертката . Ако стола има стара плетена материя в място , да се използва рутер за да го премахнете . Внимавайте да не повредите рамката на гърба , докато работите.

2

Накиснете вашия лист от материя във вода в продължение на 20 минути и след това се поставя лентата върху облегалката на стола , лъскава страна нагоре.


3

Натиснете лентата в канала на стола с помощта на дървен клин . Работа вашия начин около периметъра на стола , докато лентата е изцяло приложен.

4

Отрежете излишната лентата с полезни нож , че са много внимателни , за да не се порежете или повреди новосъздадената инсталирана ремъци . Отрежете лентата , така че да не се простира на повече от няколко милиметра последните външния ръб на канала на стола.

5

Нанесете тънка линия на PVA лепило в канала , за да се осигури ремъци . Нека лепило да изсъхне в продължение на пет минути, преди да продължите работата си.

6

Поставете единия край на шлицови на захарна тръстика в канала и да го забие в място . Работа вашия начин около периметъра на стола , чукане шлицови като отидеш. Когато стигнете до ъгъла, WET шлицови с влажна кърпа или гъба, за да я направи по- гъвкава. В края на периметъра , нарязани шлицови и чук края на мястото си.

7

Отстранете излишното количество лепило с влажна кърпа и след това настройте облегалката на стола , за да изсъхне по естествен път. Когато е напълно суха, сглоби гърба на стола рамката.

Как да направим един панел за съдомиялни

Вашата съдомиялна е работния кон на кухнята и , след няколко години , започва да изглеждат част . Докато замяна миялна машина не може да бъде част от бюджета си , подновяване опърпан пред един прост п

Περισσότερα >
Как да инсталирате Pre - Тъкани Cane председател Seat

Можете да проследите един от двата метода за създаване или ремонт тръстика стол мебели. Първият метод включва тъкане заедно отделните направления на бой с пръчки , за формиране на равна площ на парче

Περισσότερα >